Cezary Grabarczyk nr 1 na liście PO-KO. Będzie można podziękować temu panu za s12 pod Łodzią.
Prawda jest taka,że najpierw Łódź wybuduje wszystkie drogi dla siebie a później może dla województwa!
Walka z wiatrakami. :):) Ci panowie z S12 łudzą się że uda i się wywalczyć budowę S12:):) Panowie szkoda zachodu.
nie wiem ile w tym jest PR a ile rzeczywistego działania -ale chyba mamy tu przykład dlaczego w wyborach nie powinno się wybierać "spadochroniarzy" tylko "miejscowych".
Nie jestem zwolennikiem PiS ale p.Lorka "widać", że robi coś dla regionu - na efekty przyjdzie poczekać - mam nadzieję, że pozytywne.
Kopcińska wam obiecała eske w 2023,a ciemnota poleciała na nią głosować !!!
Teraz wam sie durnie śmieje w twarz z Brukseli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Głosujcie na PIS,zobaczycie droge jak świnia niebo!
Już ścieżkę rowerową wzdłuż obecnej drogi. Mieli w tym roku zrobic. I co i nic.
S12 - tylko Kraśnik -Tuszyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po jasną ch..........pod Piotrkowem autostrada? Ludzie opamiętajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S12 jest już w zaawansowanym stadium budowy. Tak stwierdził jeden z organizatorów akcji... No pięknie!!! Szacónek!
Budowa najwcześniej w 2025 ... A do tego czasu na dk12 będą ginąć ludzie, a na okolicznych drogach (Zalesicka, Witów,Kałek) będą wyścigi zniecierpliwionych kierowców, którzy omijają korki, a ograniczenia prędkości sa dla nich tylko sugestią....
Ścieżki rowerowej nie mogą zacząć robić, gdyż ciągle coś stoi na przeszkodzie to co tu mówić o drodze szybkiego ruchu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!