metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
werk ~werk (Gość)11.03.2014 08:12

burmistrz baryła - odejdź

20

luzik ~luzik (Gość)11.03.2014 09:21

"kappa" napisał(a):
bardzo niesprawiedliwe osądy

Nowe wcielenie i seryjka po partyjnym zebranku?
Jeśli są sukcesy, to o nich napiszcie. Tylko nie mylcie sfery werbalnej z działaniami w realu.

"kappa" napisał(a):
osądy tych co są przy władzy i nic nie zrobią poza szkodzeniem i rozkradaniem publicznych pieniędzy

Skoro kradną, a wy wiecie jak, to zapodajcie ich do sądu. I będzie po sprawie. Przypomnę tylko, że ja - luzik - nie sprawuję w Sulejowie żadnej, absolutnie żadnej władzy. I nie jestem związany z jakąkolwiek publiczną instytucją działającą w gminie Sulejów.
Po grzyba łączycie mnie

Cytuję:
z tymi, co są przy władzy

?

11

quidam ~quidam (Gość)16.03.2014 22:55

"~xyz" napisał(a):
~~xyz (Gość)04.03.2014 16:21
"quidam" napisał(a):
W ubiegłym roku jakoś nie zauważyłem informacji dla mieszkańców, o wyścigu dowiedziałem się przypadkiem - ochroniarze poinformowali mnie, że droga w danych godzinach będzie zamknięta, więc jaka w tym Pana zasługa i niech Pan nie p..., Panie Burmistrz, bo mieszkańcy to są dla Pana zbyt cierpliwi.
Widać, że albo masz słaby wzrok albo kłamiesz:
http://www.sulejow.pl/asp/pl_start.asp?typ=13&sub=1&subsub=0&menu=198&artykul=2113&akcja=artykul
tylko w jakim celu....

Aaa... no tak, powinienem śledzić nieustannie, co jest napisane w "organie" władzy (absolutnej) w Sulejowie;-)
A piszcie tam sobie dla swojego dworu przydupasów.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat