metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MARKPIO ~MARKPIO (Gość)31.03.2011 20:42

"Aman" napisał(a):
Markpio jak zwykle zdziwiony.

Amanku!Ty Bogu dziękuj i mojej wrodzonej delikatności, że do większości dzisiejszych pościków się nie odniosę.Bo? Bo Was lubię.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)31.03.2011 23:43

"klet" napisał(a):
o My jako społeczeństwo mamy "elity polityczne" ? Od kiedy ? Chyba o tej bandzie hołoty i pierdzochów, złodziei i kanciarzy nie mówisz jako "elita"? Chyba, że elita przestępcza to tak tutaj się zgodzę.
Kościół ? Firma, która osiąga jedne z największych dochodów do "kieszeni" okradając państwo. Firma, która ma na sumieniu tyle zła, że szok. Już dawno ta sekta powinna być odcięta od polityki, a każdy klecha, który w Kościele mówi o polityce powinien być sądzony lub z miejsca skazany na 10 lat paki. Co ma religia do polityki ?

Ojej, Klet, co to? Zażartować już nie można, czy co?

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)31.03.2011 23:44

"Lola" napisał(a):
Drogi, Klecie
pod Twoim postem podpisuję się obiema rękami, a nawet nogami.

To ja jeszcze... ogonem!

00

ktoś ~ktoś (Gość)01.04.2011 12:56

czy ktokolwiek z Was, zastanowił się dlaczego ta 15 latka uciekła? skąd pewność , że było jej tam źle, w tego typu placówkach umieszczane są różne dzieciaki, nawet te bardzo zdemoralizowane i wcale nie musi być to wina placówki, myślę ,że za mało mamy danych aby pochopnie oceniać, a placówki typu domy dziecka istnieją i istnieć będą, bo jako społeczeństwo nie dojrzeliśmy do stworzenia rodzinnej formy opieki , pokażcie mi te rodziny zastępcze czy rodzinne domy dziecka, w Piotrkowie pewnie na palcach jednej ręki je policzymy.

00

nowa ~nowa (Gość)01.04.2011 17:36

Zgadzam się z opinią `~ktoś`. Znam sporo młodzieży z Domu Dziecka i nie narzekają, że tam mieszkają.

00

Aman Amanranga01.04.2011 19:26

"MARKPIO" napisał(a):
Amanku!Ty Bogu dziękuj i mojej wrodzonej delikatności,

Tak więc dziękuję, że mnie i innych nie opieprzyłeś.

00

gość ~gość (Gość)15.10.2011 13:03

Ja mieszkałam w domu dziecka w Sulejowie równy rok i nie narzekałam na nic, taka placówka jak w Sulejowie to skarb, wiele osób właśnie tam znalazło dom, którego im brakowało. Więc jeżeli ktoś nie znalazł się w takiej sytuacji niech nie pisze głupich kom, bo nie wie co wiele dzieci czuje idąc do Domu dziecka.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat