Jakbym byla burmistrzem to bym powiedzialatym co mu obnizyli te pensje zeby pocalowali mnie w doope i zostawila ten grajdol
Niezły cyrk mamy w tym Sulejowie. Burmistrz nie może wyjść po wodę bez usprawiedliwienia. Jaja jak berety. od 1h19min. Dawajcie więcej takich filmików.
Żenująco mała liczba uczestników - może niektórzy radni znowu wydzwaniali po ludziach, żeby nie przychodzili na uroczystość? Tak jak to było w dniu 14 września ???
Wstyd,że w uroczystości uczestniczyła "garstka"mieszkańców i parafian Podklasztorza i Sulejowa.Jest to dowód poziomu
intelektualnego tej społeczności.Festyn disko polo i budy piwne -tłumy,podniosła historyczna uroczystość-pustka.Więcej było 'oficjeli" niż mieszkańców.Zenada.
Dlaczego wszędobylski luzik nie ujawni się z nazwiska -po co ta szopa .ja osobiście prania mózgu nie potrzebuję
Utrata władzy, przywilejów niespełnionych obietnic rodzi ból, ale dlaczego za czyjeś urażone ambicje zawsze muzą płacić mieszkańcy ?
Powiedźcie co ten kierzkowski ma ze o nim komentarze usuwacie ,prokuraturą straszy ,proszę to nie są oszczerstwa są papiery
Pani Burmistrz Dorota na urlopie to w Sulejowie nic sie nie dzieje?
Żenada!! Najpierw burmistrzowi odbiera się głos, a potem trzepie się pianę przez 15 min. A od 2 godziny to już masakra. Burmistrz wybrany przez społeczeństwo ma jako chłop dobrocią błyszczeć przed radą która już po 9 miesiącach ograniczyła mu wynagrodzenie ? Na co liczono, że zostawi urząd i wróci do szkoły ? I co ? Nie wyszło ? To trzeba teraz inaczej ? Warto, abyście mieszkańcy to zobaczyli jak chcecie sobie wyrobić zdanie. Zadałem sobie trud i zobaczyłem te dwie ostatnie sesje, ale tym poziomem jestem delikatnie mówiąc zniesmaczony. To pokaz, a czego ? Sami oceńcie. Burmistrza nie bronię, ale skoro radni są przekonani, że są jakieś afery to trzeba to zgłosić bo taki mają prawny obowiązek ( za niezgłoszenie też się odpowiada ) no chyba, że nic nie ma i trzeba tylko bić pianę.
Ale zmiany burmistrz nam zafundował! Nie ma co! Jestem w szoku po obejrzeniu ostatniej sesji. Doskonały pomysł z tymi nagraniami. Nasuwa się tylko pytanie - co dalej? Burmistrz pociąga gminę na samo dno. Z tego co zauważyłam największym problemem dla niego jest kwestia wynagrodzenia. A przecież miał być wielkim społecznikiem, dla którego liczyło się dobro mieszkańców, a nie pieniądze. Już nawet radni opowiadający się po jego stronie go nie bronią, chyba w końcu otworzyli oczy, tak i my - jego wyborcy. Szkoda tych zmarnowanych 4 lat.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!