metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mani ~mani (Gość)21.05.2010 15:04

Strażacy maja wiedzę na temat poziomu wody dobre. Widziałem ich prace jak nie było marszałka - wódą od nich jechało!!!
A tu widać taki spend że po prostu nie wiedzą za co mają się chwycić.
"Taki zap.... że nie ma czasu taczki załadować"

00

mckad ~mckad (Gość)21.05.2010 21:07

wiecie jak wygląda stan wody nad zalewem? da się tam w ogóle dojechać do portu?

00

aa ~aa (Gość)21.05.2010 22:18

nad zalewem od strony sulejowa woda jest podniesiona ale nie jakos krytycznie trochę tylko

00

do mani ~do mani (Gość)27.05.2010 11:12

widzisz mani - tak się składa że też tam byłem i obserwowałem tą sytuację - widziałem ich pracę jak ładowali worki jak się męczyli i wcale im nie zazdroszczę, były przerwy i owszem ale spowodowane brakiem piachu czy worków. wcale im nie zazdroszczę takiej roboty. a co do wódy - czułeś? trzeba było wezwać kogoś kto to skontroluje - nie masz dowodu wiec głupot nie opowiadaj.

00

mani ~mani (Gość)28.05.2010 14:13

Żadnych głupot tu nie opowiadam. To samo mogłem Tobie napisać bo dowodu na to nie masz że tam byłeś :-) Wiem że nie możesz w to uwierzyć ale tak było.
Nie ujmuje tym strażakom co naprawdę pracowali ale wielu z nich pomyliło się z powołaniem, byli tam bo burmistrz płaci 8zł/h, kumpli ze wsi można spotkać a i przy okazji napić. Co miałem z tego aferę robić i wzywać przełożonych czy inne służby.
Ale głównie mi chodziło o ten "spęd" strażaków podczas wizyty marszałka, zobacz na ich miny sami się z tego śmiali. Czego się nie robi aby na zdjęciu dobrze wypaść.

00

piotrkowianin3 ~piotrkowianin3 (Gość)03.06.2010 18:06

FMS zaprasza do zbiórki darów dla powodzian w centrum handlowym "Echo" (Carrefour). Więcej: http://www.lewicapiotrkowska.pl/

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat