Dzisiaj dzień dziadka więc chciałem dziadkowi z tej okazji zrobić frajdę i puścić występ Pani Izabeli Trojanowskiej, a tu klapa filmik zlikwidowany. No szkoda, że to nie dla nas plebsu. Tak myślę, że teraz to dopiero plebs jęzorami będzie mielił.
Dlaczego został usunięty film z występu gwiazdy Trojanowskiej. Czyżby z pleybecu spiewała. Mieszkańcom gminy i miasta powino się udostępnić nagranie. Jak dobrze wybory już niedługo.
Nie tak miało być. Jak mnie to wkurza. Uczciwi i rozsądni, twardo stojący na ziemi, a nie bujający w obłokach czas się ujawnić skrzyknąć.
Film usunięty i dzisiejsze komentarze również.Czyżby poszli po rozum do głowy?Czy im po prostu wstyd za zorganizowanie BALU SAMCÓW ?
LUDZIE!! Trzeba przewietrzyć to dziadostwo w radzie gminy a Ostrowskiego wywieźć na taczce!!!
Fanom Trojanowskiej z Rady Miasta i Burmistrzowi podziękujemy już w najbliższych wyborach!! Może jakaś odważna kobiety weźmie się za porządki w tej gminie i radzie!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!