metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zigg ~zigg (Gość)05.06.2010 14:27

Ta pomoc powinna być w formie bezgotówkowej,żadnej kasy do ręki.

Komentarz był edytowany przez autora: 05.06.2010 14:38

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)08.06.2010 00:15

A to za 6 tysięcy złotych można dom postawić? Bo ja myślałem, panie burmistrzu, że za tę kwotę, to ewentualnie kupić sobie można jeden metr kwadratowy nowego mieszkania, ale - oczywiście - nie w Warszawie czy Krakowie, tylko - zgoda, w Sulejowie, na przykład.
Hm, dom o powierzchni jednego metra kwadratowego, czemu nie? Dla lalek, jak ulał.
I jeszcze nie bardzo rozumiem, dlaczego pan Marian Kuleta nie ma co liczyć na pomoc rządową, jeno na zasiłek z opieki społecznej w kwocie od 500 do 1.000 złotych. To niby co pan Kuleta miałby za te 500, czy też - pal sześć! - 1.000 złotych zdziałać? Toż to za mało, żeby się wraz z rodziną porządnie opić z rozpaczy!

Komentarz był edytowany przez autora: 08.06.2010 00:22

00

qqq ~qqq (Gość)08.06.2010 00:38

chyba wszechwiędzący i najmądrzejszy pan Piotr nie wie że to 6 tysięcy nie zależy od burmistrza .

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)08.06.2010 11:36

"qqq" napisał(a):
chyba wszechwiędzący i najmądrzejszy pan Piotr nie wie że to 6 tysięcy nie zależy od burmistrza .

To akurat wiem. A co dalej?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat