Proszę państwa wczoraj wieczorem przez Sulejów przeszła fala kulminacyjna. Najwyższy poziom wyniósł 377 (230 stan alarmowy) ale już od północy woda zaczęła opadać w tempie 1cm/h. Podobna sytuacja tylko wcześniej zaistaniała w Przedborzu. O ponad 20 cm opadła Luciąża a prawieo o 30 Czarna. Opadać też zaczęła nieznacznie Czarna Włoszczowska. Źródło: http://pogodynka.pl/podest/hydro.php?s=6
Stan wody w Sulejowie z godziny 5 371 a więc już o 6 cm mniej niz fala kulminacyjna. Czarna i Luciąża też opadają
A co maja kościoły do wałów?!Raczej mniej na posłów-osłów więcej na wały!
Czy ktoś mógłby zamieścić zdjęcia albo filmik ukazujący teraźniejszą Pilicę w okolicach kościoła (rzut z wału pod kościołem na przeciwległy brzeg). Proszę! To dla mnie baaaardzo ważne.
Ale gdzie ma je zamieścić ? Na portalu ? Jeśli na portalu to wrzuć je do galerii sam jak masz konto.
Proszę o zamieszczenie zdjęć Pilicy na tym portalu. Chodzi o to, że ja nie jestem w Sulejowie, a bardzo m zależy na tym, by to miejsce zobaczyć.
Witam, czy ktoś wie jaka jest obecnie sytuacja w Sulejowie na ul.Błonie? Bardzo proszę o jakiekolwiek informację.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!