co roku były fajne festyny itp,a teraz jakieś badziewie rycerskie..dla kogo to ma być?napewno młodzież będzie się świetnie przy tym bawić
Czy stan finansów Sulejowa jest tak tragiczny, że nie stać gminy na jeden porządny festyn o wypracowanej renomie i terminie ? A może gmina oszczędza na dożynki przedwyborcze we wrześniu ? Czy wszystko w tym mieście musi być zmarnowane ?
że co proszę ? Młodzież się będzie dobrze bawić ???! Chyba dzieci do lat 5.
ja zaliczam się do młodzieży i idę tam na koncert kolorów polski, a potem chyba zwijam się do domu, bo w tym roku MASAKRA. I tak to zgadzam się w 100 % z przedmówcami. CO ROK TO GORZEJ!!! Ciekawe na co idą pieniądze przeznaczone na festyny...
to nie jest głupi pomysł, może po jakiś 2 litrach dostrzeżesz jakieś atuty pozytywne tej "imprezy", jej zalety
:D
Jeśli masz na myśli biesiadę tego roczną, to było tak, że poszłam, rozejrzałam się, postałam pół godziny i wróciłam do domu. Beznadzieja.
Szanowni Państwo widzę, że nawet gdyby miodem Wam d..pę smarował i tak powiecie, że jest źle. Sami weźcie się do roboty i coś zorganizujcie. Napiszcie projekt, potem go rozliczcie, wypełnijcie stosy dokumentów, przygotujcie harmonogram i poprowadźcie sami taką imprezę. Wtedy możemy porozmawiać. Nie macie pojęcia ile to jest pracy, a dla Was jest najlepiej siedzieć i krytykować.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!