metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
?? ~?? (Gość)14.08.2011 11:58

co roku były fajne festyny itp,a teraz jakieś badziewie rycerskie..dla kogo to ma być?napewno młodzież będzie się świetnie przy tym bawić

00

Bil ~Bil (Gość)14.08.2011 22:25

Czy stan finansów Sulejowa jest tak tragiczny, że nie stać gminy na jeden porządny festyn o wypracowanej renomie i terminie ? A może gmina oszczędza na dożynki przedwyborcze we wrześniu ? Czy wszystko w tym mieście musi być zmarnowane ?

00

bestia ~bestia (Gość)15.08.2011 01:28

a ja i tak bimbru sie tam napije:)

00

mieszkanka Sulejowa ~mieszkanka Sulejowa (Gość)15.08.2011 15:59

że co proszę ? Młodzież się będzie dobrze bawić ???! Chyba dzieci do lat 5.
ja zaliczam się do młodzieży i idę tam na koncert kolorów polski, a potem chyba zwijam się do domu, bo w tym roku MASAKRA. I tak to zgadzam się w 100 % z przedmówcami. CO ROK TO GORZEJ!!! Ciekawe na co idą pieniądze przeznaczone na festyny...

00

abc123 ~abc123 (Gość)15.08.2011 16:09

"bestia" napisał(a):
~bestia (Gość)
15 godzin temu, 01:28
a ja i tak bimbru sie tam napije:)

to nie jest głupi pomysł, może po jakiś 2 litrach dostrzeżesz jakieś atuty pozytywne tej "imprezy", jej zalety
:D

00

GWS ~GWS (Gość)23.08.2011 12:29

A jak było na biesiadzie, czy ktoś może opowiedzieć?

00

abc123 ~abc123 (Gość)27.08.2011 11:32

"GWS" napisał(a):
A jak było na biesiadzie, czy ktoś może opowiedzieć?

Jeśli masz na myśli biesiadę tego roczną, to było tak, że poszłam, rozejrzałam się, postałam pół godziny i wróciłam do domu. Beznadzieja.

00

ktosik ~ktosik (Gość)16.09.2011 11:56

Szanowni Państwo widzę, że nawet gdyby miodem Wam d..pę smarował i tak powiecie, że jest źle. Sami weźcie się do roboty i coś zorganizujcie. Napiszcie projekt, potem go rozliczcie, wypełnijcie stosy dokumentów, przygotujcie harmonogram i poprowadźcie sami taką imprezę. Wtedy możemy porozmawiać. Nie macie pojęcia ile to jest pracy, a dla Was jest najlepiej siedzieć i krytykować.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat