Miałem dzisiaj sen. Widziałem jak nasz burmistrz zerwał wszystkie służby miejskie o czwartej rano, aby wyjechały na drogi walczyć ze zlodowaceniem, aby mieszkańcy zdążyli do pracy nie łamiąc sobie nóg. Idę we śnie, chodniki posypane, ulice także, a nawet zakręty, skrzyżowania oraz górki w naszej gminie sypnięte nawet mieszanką piasku ze solą. Idę i mijam szczęśliwych mieszkańców. K....a dlaczego to był sen, czy to takie niemożliwe!!!!
Oj, tam, oj tam. Nie znasz obecnie panujących standartów? Ja tam ludziom nie żałuję niech się odkują.Do grobu tego Sulejowa nie zabierzemy. Wszak Pani Burmistrzowa jako żywo też w końcu spokojną przystań w bibliotece publicznej odnalazła. Przecie żadna praca nie hańbi. Książki też dla ludzi. Co do Pana Jacka W. dyrektora to ja bym chciał, aby ostał burmistrzem. Spokojny, wykształcony, ustatkowany, gra w piłkę i ma wiele, wiele innych zalet, a do straży jak nie należy to się może zapisać i panowie strażaki też zapewne go polubią. Zachęcam do dyskusji i zgłaszania innych kandydatur.
Ja tam uważam, że lepszego burmistrza niż Stasio Baryła, Sulejów nie miał i mieć nie będzie. Nikt tyle asfaltów na wsiach nie wylał co on. I niech nam gospodarzy jak najdłużej dlatego życzę mu 100 lat
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!