metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mika ~Mika (Gość)29.03.2011 07:56

Hm, świeżo malowane, świeżo grane!;-)

00

bernardo antonio ~bernardo antonio (Gość)04.04.2011 11:05

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):

To może chociaż Panasa z Borysem nad Pilicę ściągnie. Pogadaj z Sylwią i przy okazji pozdrów ją ode mnie (promocja miasta).

:-) Oczywiście - bardzo chętnie - dobry pomysł!

00

bernardo antonio ~bernardo antonio (Gość)04.04.2011 11:16

"hmm" napisał(a):
Sorki jeżeli 2-10 zł to duża kasa to ile piwko kosztuje??
Siedźcie w domu i narzekajcie, że nic się nie dzieje, bo tak najlepiej...
Sami możemy zaproponować co lub kogo chcielibyśmy zobaczyć tylko to niestety kosztuje. Może (...) następnym razem (...) przyjdźmy na imprezę w takim gronie aby się na sali nie mieściło.

skorygowałem trochę Twoje słowa wycinając nieco "(...)" - i teraz mogę się pod tym podpisać:-). Ogólnie mówiąc - popieram. Pozdrawiam!

00

skrzypaczka ~skrzypaczka (Gość)28.09.2011 18:42

W MOK-u dzieje się sporo. Pani Sylwia wprowadza wiele nowych zajęć dla dzieci i młodzieży. Niestety przykro to stwierdzić, że mieszkańcy albo nie są dobrze poinformowani (mimo tego, że wiszą ogłoszenia w Sulejowie i na stronie internetowej), albo nie są zainteresowani współpracą z MOKiem.
Wszyscy narzekają, że nic się nie dzieje, mieszkańcy wszystko chcą mieć za darmo. Tylko nie zdaje sobie nikt sprawy, jak MOK ma się z tych wszystkich darmowych zajęć utrzymać? Zresztą i na darmowe zajęcia mało osób przychodzi.
Jestem skrzypaczką po Akademii Muzycznej i zgłosiłam się do MOK-u z chęcią uczenia dzieci i młodzieży.
Na spotkanie organizacyjne nie przyszedł nikt... Na lekcje gry na akordeonie, które oferuje również Absolwent Akademii Muzycznej też nikt się nie zgłosił.
Na wiele innych zajęć m.in: integracyjnych, tańce, gimnastykę też nikt nie przychodzi.
Smutne, bo jest wiele wykształconych, odpowiednio wykwalifikowanych osób, które mogłyby uczyć młodszych...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat