to już teraz wiadomo dlaczego delfin dostał dotację , myślałem że chodzi o dzieci ale chyba chodzi jednak o osobę trenera roberta jakuba b.
trzeba miec zle w glowie,zeby we wszystkim widziec szwindle!
przyjacielu,a wynki dzieci to nic?to myslisz,ze bwz pracy trenera,ale tez i bez pomocy miasta dla klubu da sie je osiagnac?jezeli tak myslisz,tos....
albo krótko żyjesz albo mało wiesz no ewentualnie byle co jesz i byle co gadasz
oj jaki,jaki!Dlugo zyje,fakt,byle co jjem,ale rozumu mi nie odebralo! Zawisc,przyjacielu,to domena ludzi,ktorzy nie maja wlasnych sukcesow i podejrzewam,ze to twoj problem.A tak na marginesie - nie wybierasz sie przypadkiem 1 maja do Rzymu?
czyż byś już zapomniał , jedziemy przecież razem , sam załatwiałeś nam miejsca u o.tadeusza
No i widzisz,jaki , z pamiecia u mnie pewnie nie n,ajlepiej.Natomiast Twoj wymiar intelektualny i kaliber moralny dyskwalifikuja mnie w przedbiegach jako towarzysza podrozy,a na ta chwile kaza mi zaprzestac polemiki .Ty jednak moglbys te swoje atrybuty wykorzystac godziwiej zostajac np.piotrkowskim politykiem...
Nie mów głupot ty o nazwie "jaki", po prostu zazdrościsz i tyle . Nie którzy mają talent sportowy, a inni po prostu zazdroszczą i ty jesteś jednym z nich !
Wszyscy tu piszacy jestescie żałosni,podli i zawistni.A w skrócie...Mam Was w głebokim....niedomówieniu" ...."specjalisci od sportu.Czy Wy jeszcze mozecie patrzec rano na swoje odbicie w lustrze?
Kiedyś trenowałem pływanie i wiem, że te osiągnięcia takich młodych pływaków zasługują na podziw, nie wiele osób może osiągać takie dobre wyniki a Oni mogą więc powinniśmy ich w tym wspierać a nie krytykować!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!