kija ja ciebie bardzo przepraszam. nie wiedziałem że jesteś taka(i) wrażliwa(y). Nigdy ale to już nigdy nie będę używał takich inwektyw. Na zazdrość nic się nie poradzi i to JA oczywiście mam rację. brawo dziewczyny, brawo III LO.
kiziamizia - znajdź tu coś o mistrzostwach polski
http://www.szs.pl/images/SZS_2015/regulamin_imprez_szs_rok.szkolny_15_16.pdf
Kija- kim jesteś? Śmiało! Nieprawidłowo interpretujesz pojęcia typu licealiada ogólnopolska czy mistrzostwa Polski. Sprawdź, jeśli masz dostęp, w srs delikatne różnice. A może mniej delikatne?
"ktoś" - czy widzisz delikatną różnicę pomiędzy mistrzostwami polski a finałem ogólnopolskiej licealiady? poczytaj, popytaj i zastanów się zanim coś palniesz .
cyt"Ale przecież trzeba napisać cokolwiek, nieważne czy z sensem :)" NO WŁAŚNIE
"Zazdrość i słoma z butów. Ha,ha,ha. Prostactwo i niestety buractwo"
witam SKS , skoro się już przedstawiłeś, napisz coś na temat. sądzę że twoje lotne myśli będą więcej warte niż powyższa charakterystyka twojej osobowości
@kija
Właśnie Mistrzostwa Polski są organizowane. Co więcej, już kilka razy były na nich dziewczyny z piotrkowskich szkół - 3 lata - z III LO - 5 miejsce, 2 lata - Chrobry - 5 miejsce, rok temu - Chrobry - 3 miejsce. Nie wiem czy o czymś jeszcze nie zapomniałem, ale sukcesy były duże. Życzę dziewczynom, żeby dorównały starszym koleżankom.
kija, oczywiście, że Mistrzostwa Polski "na tym poziomie" są rozgrywane
http://www.szs.pl/kalendarz-imprez/78-zawody-i-imprezy-w-2016/642-kalendarz-zawodow-finaow-ogolnopolskich-dla-szko-podstawowych-gimnazjow-i-szko-ponadgimnazjalnych-organizowanych-i-wspoorganizowanych-przez-szs-w-2016.html
Tu można zobaczyć, że taki turniej miał miejsce rok temu i nie tylko. Ale przecież trzeba napisać cokolwiek, nieważne czy z sensem :)
jzk i kija. Niezłe refleksje - czyżby problemy ze zrozumieniem informacji ? To są zawody międzyszkolne. Zazdrość i słoma z butów. Ha,ha,ha. Prostactwo i niestety buractwo. Dziewczyny gratuluję sukcesu.
1. sukces klubu w którym na codzień trenują
2. mistrzostwa polski na tym poziomie nie są rozgrywane
3. pani B. faktycznie jest tylko opiekunem dzieci
Jaka Szkoła super , gdyby nie praca trenerów w klubie to co by osiągneła Pani Sylwia Bednarek! /oczywiście, będzie wyróżniona nagrodą za sukcesy dziewcząt trenujących w klubach!/. A o trenerach cicho.....................
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!