Jestem dumny.
Ogromna praca dzieci i instruktora a kostiumy to własność rodziców(tak dla wiadomości innych)
Konkurencja nie spi. Jak zwykle w piotrkowie jak ktos cos osiagnie wychodzi jad z ludzi...
Po czym wnosi Pan/Pani, ze to praca kogos innego skoro nie widzieli Panstwo choreografii ktore byly tanczone? A poza tym stroje byly szyte u dosc znanej krawcowej przed samymi wystepami. Nie ma to jak oczerniac kogos bez wiedzy o czymkolwiek. Wstydem jest raczej taki komentarz...
Widac chyba po jadzie w komentarzach, ze ktos zazdrosci sukcesow tego zespołu, poniewaz sam nie odnosi swoich sukcesów... pozdrowienia dla kogos kto oczernia innych. Lepiej zabrac sie za prace, ktora owocuje takimi sukcesami a nie wypisywac głupoty na kogos...
Gratulacje dladzuewczynek i instruktora! Ciężka praca się opłaca :-)
Zamiast się cieszyć że mamy zdolne dzieci w Piotrkowie to jak zwykle jakieś krzywe komentarze. Bardzo nieładnie.
Uściślajac to nie o dzieci chodzi tylko o Panią instruktor. Prawda i tak wyjdzie na jaw. P.s.kostiumy doszyte a nie uszyte przez znaną krawcową :)
Ludzie, dajcie dziewczynie i dzieciom spokój. Ja wiem po takich komentarzach jak przeżywają to dzieci, rodzice i trener. To ciężka praca. Trzeba się cieszyć i pomagać gratulacjami. OLA BĄDŹ SILNĄ i idź dalej!!! Ja Tobie i dzieciom gratuluję. /starszy kolega z tej branży "T".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!