Brawo za już, prosimy o więcej bo w historii Piotrcovii zdarzały się już i vice mistrzostwa Polski m.in. chłopców w ręcznej i koszykówce. Zapraszam do przeczytania ostatniego numeru nr HANDBALU POLSKA bo tam kilka stron naszej gwieżdzie piłki ręcznej z przed lat Lesławie Dziubie i Piotrcovii. Warto przeczytać bo obawiam się, że młodzi nie mają wiedzy historycznej w tym temacie.
Mnie osobiście dziewczyny się bardzo podobają, doskonale dają sobie rade na boisku i orientują się w grze . Z mojej strony bardzo chciałbym pochwalić Osuch Marte, Niedzielską Anne, Dródż Julię oraz Górną Klaudię ( bramkarke ) Jak na moje oko ta czwórka zasługuje na duże gratulacje i to właśnie one zasługują na dalsze rozwijanie pasji . Dziewczyny wezmą się do pracy i mam nadzieje że będe mógł za pare lat włączyć telewizor i te wyżej wymienione dziewczęta będą dumnie reprezentowały Polskę . Trzymam za nie mocno kciuki i wierze że uda im się dojść bardzo wysoko oraz wierze również w to że spełnią wszystkie swoje marzenia . Nie wyobrażam sobie tego że mogły by zmarnować tak wielki talent jakim są obdarzone . Pozdrowienia dla wspaniałej czwórki , reszty drużyny a także dla Pani trener
obserwator86 widzę że myślisz tak samo jak ja!!Tę czwórkę którą wymieniłeś powinno się wyróżnić.Bardzo dobre dziewczyny które zasługują na nagrode chociażby pamiątkę od miasta za godne reprezentowanie.Doskonale reprezentują Piotrków Tryb., aczkolwiek swoje gimnazjum również.Trenerzy jak i zarówno Pani Dr. jest na pewno z nich dumna.Mogą z nich wyrosnąć gwiazdy o których będzie bardzo głośno.Dziewczęta ja za was trzymam bardzo mocno kciuki żebyście zaszły jak najdalec. POWODZENIA!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!