Gratuluję Anitko:) Życzę jeszcze więcej sukcesów w przyszłości:)
Do moich przedmówców: proszę nie narzekać mi tu!! Takich sportowców nam trzeba, a nie piłkarze, którzy grają "zawodowo", bo przecież reprezentacja zobowiązuje, a tak naprawdę walczyli tylko jakieś 15 min, a przez resztę meczu biegali jakby im tlen odcieli!! W sporcie nie zawsze trzeba biegać, albo lać po mordzie... mamy XXI wiek i sport już nie zawsze równa się siła fizyczna.
Po likwidacji szkoły w Rękoraju Srock bez wątpienia będzie najlepszy w Poolu... :(
No to piszesz na temat czy niekoniecznie. Dziewczyna trenuje i gra w bilard a to nie to samo co golf więc po co taki tekst? Oczywiscie ja tez uważam że bilard kojarzy sie z zadymionymi i pachnacymi piwem pabami a nie sportem ale ..... niech sie dzieci bawią w " sport". Ciewkawe jak sprawni sa zawodnicy tej dyscypliny ? Salto?
Dla mnie pojęcie sport to dyscypliny w których organizm ludzki podczas pracy wydziela pot, co świadczy o zwiększeniu wysiłku fizycznego.
Golf również nie powinien być traktowany jako sport... Chyba że każdy zawodnik będzie sam nosił torbę z kijami i pieszo pokonywał cały dystans po polu, bez używania melexa.
Samej Anicie życzę dalszych sukcesów.
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!