Gratuluję Anitko:) Życzę jeszcze więcej sukcesów w przyszłości:)
Do moich przedmówców: proszę nie narzekać mi tu!! Takich sportowców nam trzeba, a nie piłkarze, którzy grają "zawodowo", bo przecież reprezentacja zobowiązuje, a tak naprawdę walczyli tylko jakieś 15 min, a przez resztę meczu biegali jakby im tlen odcieli!! W sporcie nie zawsze trzeba biegać, albo lać po mordzie... mamy XXI wiek i sport już nie zawsze równa się siła fizyczna.
Po likwidacji szkoły w Rękoraju Srock bez wątpienia będzie najlepszy w Poolu... :(
No to piszesz na temat czy niekoniecznie. Dziewczyna trenuje i gra w bilard a to nie to samo co golf więc po co taki tekst? Oczywiscie ja tez uważam że bilard kojarzy sie z zadymionymi i pachnacymi piwem pabami a nie sportem ale ..... niech sie dzieci bawią w " sport". Ciewkawe jak sprawni sa zawodnicy tej dyscypliny ? Salto?
Dla mnie pojęcie sport to dyscypliny w których organizm ludzki podczas pracy wydziela pot, co świadczy o zwiększeniu wysiłku fizycznego.
Golf również nie powinien być traktowany jako sport... Chyba że każdy zawodnik będzie sam nosił torbę z kijami i pieszo pokonywał cały dystans po polu, bez używania melexa.
Samej Anicie życzę dalszych sukcesów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!