Puknij się w głowę, chłopaku. Po pierwsze primo ze zdjęcia widać, że ci ludzie chyba już dawno są na emeryturze, a po drugie primo każesz im płacić z góry za warunki urągające normalnemu mieszkaniu w XXI wieku?
nie ma innych tematów , tylko nieudaczników życiowych, a jak trafią do zasobu miejskiego z prywatnego to od razu będą płacić??? Przecież widać po twarzach , że ważniejsza dla tych ludzi od lat jest buteleczka...
My, Społeczność epiotrkowa, wnosimy o kolejnego, tym razem już - dożywotniego bana dla 97-300. Albo powiadamiamy prokuraturę, co tu się wyrabia.
yyyy chyba czegoś nie rozumiem... co ma tu prokuratura do roboty?
Zawsze myśl co piszesz, nigdy nie pisz co myślisz
Znaczy się jest Was więcej :)?? Ja się pod tym nie podpisuję :)
Następny, co to w imieniu "wszystkich" chce rozwiązać "problem społeczny", który sam sobie wymyślił.
---
Co do artykułu, to nie ma to jak poczytać, że w drugiej dekadzie XXI wieku, do tego w najnowocześniejszym i najbardziej postępowym superpaństwie, czyli Unii Europejskiej, mieszczanie żyją w domach bez ubikacji i bieżącej wody, a sufity spadają im na głowy. Łoł!
mieszkam nie daleko nie płacą bo wszystko przepijają a teraz na litość chcą wsiąść urzędy niech się cieszą że w ogóle ktoś im pozwala tam siedzieć ja bym ich pod most wy....ł... .Kto zna tych ludzi nikt by im nie pomógł, bo nie warto...
takie pytanie do osób z postawą roszczeniową - "co byście zrobili oprócz zabicia dziury płytą w przypadku jak ty byś mieszkał w tym mieszkaniu?? Są sposoby na wydzielenie wc, podciągnięcie wody...k..a wszystko da się zrobić. Warunki w jakich się mieszka nie zależą od wieku w jakim żyjemy ale jakie sobie sami stworzymy.
weźcie się do roboty tej rudery a nie tylko siedzicie z d.... na schodkach cały dzien do tego macie sile. zal ze w ogole sie pisze o takich sprawach normalni ludzie remontuja swoje domy a nie wyciskaja do cna a pozniej sie ponizaja ze im sufit spada
smiac mi sie chce z takich ludzi jak wy. pzdr
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!