Ja szczerze gratuluję Sylwii tego stypendium i życzę dalszych sukcesów.
Gratuluję!Ciesz się stypendium i wyróźnieniem.Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego!
Ludzka zazdrosc nie zna granic...
Ciekawa jestem czy osoby komentujace maja chociaz wyksztalcenie srednie?? Znam osobiscie Tą studentkę i wiem ile pracy i wysilku włożyła w swoje wyksztalcenie , nauke...i uwierzcie,
ze za ladne oczy nie dostaje sie takiego stypendium... to jest nagroda za ciężka prace...Sylwia jest osobą ambitna i zasłużyła na takie wyróżnienie. Tyle w temacie!!
pracę owszem znajdzie, ale tylko jak pan jeden z drugim ją jej załatwią - poza tym komu tak mają dać to stypendium, jak tam po dwie osoby na roku? zamknijcie tę pożal się boziu placówkę, bo z prawdziwą szkołą nie ma ona nic wspólnego. wylęgarnia bezrobotnych, albo lizusów
Gratulacje dla studentki, ale jaki jest sens podejmowania takiego kierunku, niemalże wszyscy znajomi po historii długo byli bezrobotni, a aktualnie wszyscy są zatrudnieni w supermarkecie... Kariera marzeń...
No niestety, takie czasy. Ludzie po medycynie nie mają pracy. Wiem to z autopsji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!