oj idzie wyczuć zazdrość że Studniówka była mega wspaniała !
Naprawdę darujcie sobie głupie komentarze, ile w Was jadu ;-)
No cóż I LO kolejny raz pokazało jak się tańczy poloneza, klasa , styl , prestiż
Brawo !
Zamiast pisać głupoty można zająć się czym pożytecznym.
Pozdrawiam i Gratuluję Najlepszej Studniówki w Piotrkowie Trybunalskim
Musiało być grubo, córka z obrzyganą sukienką wróciła, tylko nie wiem czy ona sama czy ktoś na nią zwrócił
Dyrektor niedysponowany z powodu postępowania w prokuraturze?
Dziewczyn niebrzydkie, choć a dużo w nich plastiku. Chłopcom pomaturzeprzydaloby się wojsko, żeby stali się mężczyznami.
Brawo Chrobry. Jestem dumna, że też jestem absolwentką tej szkoły (to był 1978 r.). Z klasą spotykamy się co 5 lat i jest super. Namawiam maturzystów, żeby też podtrzymywali szkolne znajomości przez kolejne lata życia. Warto spotykać się i pamiętać o sobie. Moja klasa to dziś 65-latki.
ja się bawiłem w auli, tak to kiedyś działało. Atmosfera knajpy 40 km od szkoły to poroniony pomysł.
Kurde, ja studniówkę miałem w 1997 roku. Dziewczyny wtedy jakoś inaczej wyglądały. Ale to się wszystko pozmieniało...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!