metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga15.12.2012 10:40

Cytuję:
Po pierwsze musimy realizować plany budżetowe, żeby nie stwarzać zadłużenia. (...) – mówi Leszek Heinzel.

Hmmm. Nie wiedziałem, że głównym celem zbudowania miejskiego basenu jest zarabianie pieniędzy.

00

byłystudent ~byłystudent (Gość)15.12.2012 10:52

Mniej imprez, piwka, trawki i starczy na wejście na basen. Ja się załatwiałem do sedesu nie do basenu.

00

iga dom ~iga dom (Gość)15.12.2012 14:24

"bylystudent" napisał(a):
Mniej imprez, piwka, trawki i starczy na wejście na basen.

Widzę, że masz doświadczenie w tym temacie.

00

Piotr ~Piotr (Gość)15.12.2012 16:14

Byłem 2 tygodnie temu na basenie obrzydzenie jak gosciu wysmarkał sie jak gluty mu wisiały i do wody w małym basenie wyszedłem z dziecmi.

00

Też były student ~Też były student (Gość)15.12.2012 17:26

"Problem dotyczy dochodów naszej jednostki, która jest wypadkową cennika, frekwencji, uchwały Rady Miasta i pośrednio podatków" "Od zawsze mamy też wątpliwości, ile procent zniżki zastosować i które grupy studentów zwalniać z części opłat. To dość skomplikowane" I po tych SKOMPLIKOWANYCH WIELOLETNICH WYLICZENIACH wyszło nam, że możemy wpuścić wszystkich studentów!!!!!!!!!!!!!!!!! TO ILE LAT ZAJĘŁA TA DECYZJA?????

00

Maciej*Student ~Maciej*Student (Gość)15.12.2012 21:25

Witam,
strasznie w Piotrkowie działa administracja... przez wiele lat istnienia Uczelni wyższej a nawet dwóch w sprawach studentów praktycznie nic się nie robi. A to my jesteśmy siłą napędową miasta. Pozdrawiam

00

Studentka:) ~Studentka:) (Gość)15.12.2012 23:39

jej super:) choć studiuję we Wrocławiu gdzie wejściówka na basen jest o wiele droższa niż w Piotrkowie to jednak uważam to za miłe zaskoczenie! Ja weekendowo na pewno będę korzystała ze zniżki :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat