Jest brak zdjęć z ostatniego meczu,co się dzieje? To przecież niewyobrażalnie!.
Szkoda, co lepsze odchodzą,przyjdą nowe, a co Bedzie czas pokaże,moze znowu uda sie 4 miejsce :)
Dziękuję za ten sezon; całkiem dobry sezon. Nasz zespół walczył jak równy z równym ze wszystkimi medalistkami. Do medalu zabrakło tylko pięciu punktów. Oby w przyszłym sezonie Piotrcovia walczyła o najwyższe cele i tego życzę sobie i wszystkim kibicom Piotrcovii.
Ja chciałbym podziękować z zdjęcia i lans ina Insta oraz 4 miejsce :)
Oglądałem ceremonię wręczania nagród po meczach ostatniej kolejki . Wszędzie wręczający nagrody ubrani w garnitury ,marynarki, w koszulach ,powagą chwili, czuć nastrój . W Piotrkowie wreczjacy ubrany w podkoszulek. Był okres ,że było dobrze po krytyce pod względem ubioru i reprezentowania klubu i miasta ,ale finał fatalny. Brak klasy
i wyczucia smaku .Dzięki dziewczyny za sezon.
Nagrody dla Płomińskiej według mnie trochę na wyrost. Po ogłoszeniu transferu nie grała tego co wcześniej, może były przyczyny np. kontuzje itd, ale klub o tym nie informował więc pozostają domysły. Jeśli chodzi o skrzydłowe to wyżej oceniam Szynkaruk, która nie schodziła poniżej pewnego poziomu przez cały sezon. Z kolei Sarnecka świetna- najlepszy okres w karierze. Gratulacje i brawa za grę w zakończonym sezonie. Naprawdę mało brakło do medalu. Oby następny sezon był kontynuacją postępu i żeby Piotrcovia liczyła się w walce o podium.
Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!