metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)27.01.2020 17:58

Kilka lat temu zaczynałem w tej jednostce jako zwykły strzelec. Obecnie jestem żołnierzem zawodowym. Wiedza oraz doświadczenie, a także właściwe zachowanie jakie nabyłem w strzelcu pomogło mi zarówno podczas pobytu na kompani szkolnej jak i zarówno podczas służby zawodowej. Osoby, które nigdy nie były i nie wiedzą co to znaczy być strzelcem nie powinny się tak negatyw ie wypowiadać. Poza tym przypominam, że w czasiw II wojny światowej oddziały Armii Krajowej, które nie były duże skutecznie potrafiły radzić sobie z takimi zadaniami. Strzelec ma uczyć, bawić, wychowywać w duchu patriotyzmu, pomagać spełniać swoje pasje, ale też jest to hobby oraz odciaganie młodzieży od uciekania w używki czy komputera.

112

gość ~gość (Gość)27.01.2020 21:18

Weteran jak wiesz więcej wstąp i naucz dzieciaki podziel się wiedzą. A jak nie to styl dziub.

15

gość ~gość (Gość)28.01.2020 21:42

w polsce jest syndrom znawców i tak hejt walą i po co? ?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat