Tu komentują same dzieci i półgłówki ,czytać się tego nie da Wszystko Wam źle ,po chodniczkach się chadza,dzieci latem się kąpie w fontannie(,zeby na wodzie w domu zaoszczędzić),po ulicach się jeździ,przecież nie za darmo-na Sybir was wszystkich wysłać tam byście zatęsknili za Piotrkowem.
po twoich końcowych słowach w komentarzu...widać że dobry cwaniak jesteś i pewnie nie jeden komentarz tutaj był z twojej strony :)
NO nie wiem, nie wiem, czy samo zagłosowanie wystarcza, chyba liczenie też ma kolosalny wpływ na wynik końcowy. Nie oszukujmy się.
Trzeba było iść na wybory i wybrać innych radnych i prezydenta. Teraz to "morda w kubeł".
Jeśli nie jesteś mieszkańcem, Piotrkowa to może i rybka. Ja jestem mieszkańcem Piotrkowa i to ja spłacam te pożyczki, a nie ci co je zaciągają całym sercem dla...
Podobamisie
a niech se zaciąga pożyczki...mnie to rybka
Nie za wcześnie troche na ozdoby a moze by tak swieta skasować i zrobic normalny dzień pracy bo tym co pracy nie maja i pieniedzy nie było by tak smutno i przykro ,że to ich taki los spotyka.
to moze zabrac sie do szukania roboty a nie na necie siedziec i pierdoły pisac?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!