metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Krysia ~Krysia (Gość)04.12.2014 20:10

Tu komentują same dzieci i półgłówki ,czytać się tego nie da Wszystko Wam źle ,po chodniczkach się chadza,dzieci latem się kąpie w fontannie(,zeby na wodzie w domu zaoszczędzić),po ulicach się jeździ,przecież nie za darmo-na Sybir was wszystkich wysłać tam byście zatęsknili za Piotrkowem.

13

janusz ~janusz (Gość)04.12.2014 18:07

"pozyczki-pozyczki..." napisał(a):

po twoich końcowych słowach w komentarzu...widać że dobry cwaniak jesteś i pewnie nie jeden komentarz tutaj był z twojej strony :)

02

przykre ale prawsdziwe ~przykre ale prawsdziwe (Gość)04.12.2014 17:37

"Piotrkowianin" napisał(a):

NO nie wiem, nie wiem, czy samo zagłosowanie wystarcza, chyba liczenie też ma kolosalny wpływ na wynik końcowy. Nie oszukujmy się.

30

wiesia ~wiesia (Gość)04.12.2014 17:21

I super.Jednak dobrze zrobiłam że głosowałam na Krzyśka.

66

Piotrkowianin Piotrkowianinranga04.12.2014 16:45

"piotrkowianka" napisał(a):
Ja nie potrzebuję iluminacji światełkowej, ja potrzebuję aby na ulicy przy której mieszkam świeciły latarnie bo można sobie zęby wybić albo w zęby dostać. Rano kiedy jeszcze jest ciemno już wyłącza się latarnie także trzeba najpierw zadbać o życie codzienne mieszkańców a fetować na końcu.

Trzeba było iść na wybory i wybrać innych radnych i prezydenta. Teraz to "morda w kubeł".

64

pożyczki, pożyczki... ~pożyczki, pożyczki... (Gość)04.12.2014 15:12

"janusz" napisał(a):
a niech se zaciąga pożyczki...mnie to rybka

Jeśli nie jesteś mieszkańcem, Piotrkowa to może i rybka. Ja jestem mieszkańcem Piotrkowa i to ja spłacam te pożyczki, a nie ci co je zaciągają całym sercem dla...

92

tutaj tutajranga04.12.2014 14:57

"janusz" napisał(a):
00
cytat

Podobamisie

14

janusz ~janusz (Gość)04.12.2014 14:47

"pozyczki-pozyczki" napisał(a):

35

gośc 21 ~gośc 21 (Gość)04.12.2014 10:04

Nie za wcześnie troche na ozdoby a moze by tak swieta skasować i zrobic normalny dzień pracy bo tym co pracy nie maja i pieniedzy nie było by tak smutno i przykro ,że to ich taki los spotyka.

59

Wojtek ~Wojtek (Gość)04.12.2014 10:12

"gosc-21" napisał(a):

to moze zabrac sie do szukania roboty a nie na necie siedziec i pierdoły pisac?

74

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat