Widziałem nie raz jak mocarze na skuterach straszyli pływające łabędzie zwłaszcza po 18 jak juz nie ma Policji na wodzie, a najwięcej popisów na skuterach jest przy plażach gdzie ludzie często chcą odpocząć,i patrzą z ironią na na panów hałasu i ciszy którzy myślą, że są fajni i wszyscy im zazdroszczą. Zapraszam na plaże quady i crosy bo potrzeba nam popisów i ryku silników, może skutery się wyniosą jak nikt nie będzie na nich patrzył. Powinny być jeszcze bojki i oznaczenia o zakazie robienia fali.
A ja mam pytanie: czy można ogrodzić działkę do samej wody, bo jakiś k...as tak zrobił w Treście... jest mostek na dopływem wody do zatoczki na zalewie, a za mostkiem nagle ogrodzony "teren prywatny". Do niedawna można było spokojnie jechać wokół zalewu rowerem... podobnie jest w Zarzęcinie - siatka wchodzi do zalewu...
zajmijcie sie sciekami ktore sa wpuszczane do zalewu bezkarnie a nie kaczkami
Ten ornitolog niech mi placi za myjnie samochodową bo te ptaszyska srają i zadnego pożytku nie przynoszą
A czy na zalewie wogole można się kąpać? Przecież tam nie ma wyznaczonych kompielisk z ratownikami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!