A może straż miejska skierowałaby też swoje wysiłki na kontrolę bezkarnie rozjeżdżanych trawników w pobliżu żłobka i przedszkola przy Belzackiej (w pobliżu pływalni)? Takiego błota dawno tu nie było - a nie tak dawno był tu trawnik ! Doprawdy nie wiem, jak tak można niszczyć!!!
[cytat="Tartu"]w Polsce jest zasada domniemanej niewinności - więc nie można wydać wyroku zanim nie udowodni się winy i Sąd nie wyda wyroku.
A tytuł wskazuje jakby już wyrok zapadł. Nie wolno tak robić.[/cytat
Teoretycznie masz racje ale wystarczy poczytać troche prasy, posłuchac TV aby przekonac sie że wyroki sa przez dziennikarzy ferowane jeszcze przed zatrzymaniem PODEJRZANEGO. I nawet gdyby zarzuty sie nie potwierdziły to taki delikwent w swoim środowisku jest skończony w mysl zasady że.." skoro mu cos tam zarzucano to cos tam musiał przeskrobać"
Skoro kradł drobne rzeczy to dlaczego go zaaresztowali?Chyba do końca prawda nie została wyjawiona bo za to co było powiedziane-napisane nie idzie się do aresztu!
Zadzwoń na bezpłatny numer 986. Możesz też zrobić zdjęcia tych piratów i wysłać do SM.
ja tak chcę dodać, że Straż Miejska to winna właśnie sprzątać chodniki z psich kup - tyle są warci, dali ludziom broń i już tworzy się patologia - tak jak w Urzędzie Miasta
Ja udowodniłam że i tacy poniosą kare za swoje wykroczenia... nikomu nie ujdzie to płazem..... wcześniej czy później winni zostaną ukarani....ale trzeba mieć odwage i powiedzieć co sie wie,bo oni myśla że są bez karni....ale sam sobie zawinił.......
ciekawe kiedy pozostałych łapówkarzy ze straży miejskiej złapie policja
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!