Do Karoliny...Co ty dziecko wiesz o strażach osp.gdyby nie my to psp leży i nie pisze tego żeby obrazić kolegów z osp.
Tylko liczby mówią same za siebie .Psp jest za mało ludzi aby opanować choćby wiosenne pożary nie mówiąc o jakichś kataklizmach..Wiec nie pier......ol glupot bo obyś. Kiedyś nie potrzebowała pomocy od tych amatorów i co jak im spojrzysz w oczy co
Chyba ze jesteś z tych co jak mu naplują w twarz to powie ze deszcz pada.....
Tak trzymać ,,ŁYSY,, jesteś wart tego wyróżnienia. Pełny ,,Szacun,,. Pamiętaj ja na rowerze lepiej wchodzę w zakręt.
Dajcie spokoj z tymi strazami z osp niema jak zawodowa straz a nie piszecie o amatorach z osp
Porownywanie Osp do Psp jest conajmniej żałosne..Zrozumcie ludzie że w państwowej siedzą na miejscu pod telefonem.A w ochotniczych wiadomo jak jest -środek nocy syrena wszyscy dopiero szybko z wyrka...Druga sprawa auta..W Psp same nowki Many Scanie a po wsiach stary 30 letnie..Więc wszelkimi porównywawaniami mozna sobie tyłek podetrzeć.
Bardzo proszę nie naśmiewać się z OSP. Widziałem akcję ok. trzech tygodni temu w wykonaniu OSP i PSP - PSP totalna porażka.
W konkursie organizowanym przez mnie, ja byłem najlepszy. Brawo ja.
A tak poważnie, lepiej byłoby mieć kilka prężnych, doposażonych i dokształconych w dziedzinie jednostek OSP, niż szczycić się jak Pan Cubała , że w powiecie mamy około 3000 druhów strażaków, z których...nie ma nic.
Stawiał bym na jakość, no ale wybory wygrywa się ilością.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!