Kominiarze to komicy. Juz latem roznosza po domach kalendarze .Jak nie dasz minimum 2 zl to nie dadza wcale.
czyszczenie komina z podbiciem przeglądu rocznego kosztuje 90 zł, ale trzeba korzystać z firm z poza Piotrkowa. Najlepiej mieć fotowoltaikę i pompę ciepła. wtedy njie potrzebujemy kominiarza
Jak chciałem wyszyscic komin to spadłem z dachu do tego uszkodziłem kable od anteny
Czym się różni czyszczenie komina przez dyplomowanego kominiarza, od czyszczenia, które przeprowadzam sam?
Po co mi kominiarz ewidentnie szukają kasy a u siebie wysokiego komina czyścić nie muszę gdyż robi to wiatr . Przykładowo nawet jak by były sadze i się zapaliły to co w tym złego. W dpf-ach tez sie sadze wypalają na trasie i nikt tego nie czyści a ja auta z tym syfem nie kupię wole starym jeździć
kominiarz jak przychodzi, najpierw chce sprzedać kalendarz kominiarski, jak weźmie kasę przegląd robi po łepkach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!