Super sprawna Jednostka, świetnie działająca o czym wszyscy doskonale wiedzą!
Co w za bzdury tutaj wypisujecie w tych komentarzach to jest mi was żal ludzie!
Jak Wam wszystkim ludzią, którzy pod tym artykułem próbujecie popsuć bardzo dobre imię jednostki OSP z Woli musi być żal, że Wy nie należycie do tej jednostki, nie bierzecie udziału w tym co chłopaki z Woli, nie rozwijacie się ciągle jak Oni tylko stoicie w miejscu od długich lat i przyglądacie się z boku i Was zazdrość zżera. Skupie swoją uwagę na sobie i na waszych działaniach i zacznijcie coś robić nie tylko mówić źle o innych. Powodzenia!!
Jakby jeszcze ustało to pijaństwo w Wolskiej Straży to było by fajnie pozdrawiam
Najlepsza Osp w powiecie a zapytań na jakiej podstawie taka opinia zostala napisana!!to ze ćwiczenia sobie zrobili jest jeszcze kilka innych jednostek kt bardzo dobrze działają tez ćwiczą z tym ze nie lansują się jak panowie z woli!!to ze ćwiczenia robią to są najlepsi!!jakis gość niby najlepszy dowódca a zapytam jakie kryteria o tym zadecydowały był jakiś konkurs w powiecie ze brał w wojewódzkim konkursie!!kto o tym zadecydował!!P.Błażej został goncem w zarządzie powiatowym to teraz lansują się!!żeby mu bokiem nie wyszło tylko to!! zaczyna się zle dziać w powiecie!!
Może ktoś powie ile jest w tej gminie jezior, rzek, zalewów itp. ze Panowie szkolą się w działaniach na lodzie? :) Jak zwykle pompuja się bo muszą być najlepsi. Niezły ubaw z gości. Nawiedzeni ludzie.
Luzik daruj sobie te idiotyczne komentarze.. Obyś nigdy nie potrzebował ich pomocy..Baran z Ciebie
Tyle na tym portalu pisze się o Woli K., ale to wszystko jest (no może 80 %) za pieniądze artykuły, pisane na zamówienie pana Wójta Gminy, taki lansik polityczny w czystej postaci...Niby tyle się dzieje w tej gminie...mam tam kilku znajomych, wiem jak jest, mocno nadymany temat. Ot i cała prawda.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!