metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Egon ~Egon (Gość)29.09.2016 22:12

Tan maly w krawacie z strazakami to mam rozumiec przydupas macierewicza ?

12

ochotnik ~ochotnik (Gość)29.09.2016 11:13

Ochotnicy teraz robią prawie wszystko za psp. A z czasem dotarcia do akcji też ochotnicy są pierwsi, bo zazwyczaj mają bliżej ;-)

00

Kościelna ~Kościelna (Gość)28.09.2016 20:18

A Merki nic nie dostały?

00

gość 1 ~gość 1 (Gość)28.09.2016 19:07

Bardzo fajna impreza strażacka. Ale dlaczego akurat wyróżnieniedla wójta. Przecież to co robi to jeden wielki PR. Gdzie nie pojedzie wszystko wszystkim obiecuje. A to co zrobił dla gminy to jego praca za którą dostaje pensję.

71

Marcin ~Marcin (Gość)28.09.2016 12:39

Mam wrażenie że okrągłe jubileusze w strażach osp obchodzi się co roku..Jak dla mnie marnowanie publicznych pieniędzy.Lepiej byłoby przeznaczyć te fundusze na straż państwową.Znają się na robocie maja odpowiedni sprzęt i przyjadą na czas

37

mumin ~mumin (Gość)28.09.2016 09:59

w życiu nie byli przy żadnym pożarze (ze dwa razy może kota z drzewa zdejmowali) ale klapy się uginają od świecidełek, co jakaś rocznica na którejkolwiek wsi to kolejne wisiorki na klatę i na pagony, śmiech na sali. A co do sali to pewnie też na osp odnowiona żeby było gdzie gorzałę pić.

37

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat