Też uważam że powinni dostać podwyżki. Rosną ceny powinny rosnąć płace i tyle. Natomiast ukrócić powinno się nauczycielom. Albo pracują po 40h tygodniowo i zarabiają tyle ile zarabiają albo po 18h tygodniowo i są zatrudnieni na pół etatu wraz z wynagrodzeniem minimalnym 1400zł brutto.
Należy się chłopakom podwyżka !
Mam przyjemnośc pełnic z nimi służbę (druh z OSP), wiem ile taka służba odbiera zdrowia i nerwów.
Bardziej się należy ta podwyżka strażakom niż żołnierzom !
Jak najbardziej powinny być podwyżki dla strazaków !! tylko oby były adekwatne do wykonywanej pracy !!!!a pracę mają bardzo odpowiedzialną i ciężką
Stara zasada "Dziel i rządź" obowiązuje. To ludziska nie widzicie tego, że rządzący jeszcze naszym(?)krajem pragną nas skłócić, aby łatwiej nami manipulować? Lekarz na aptekarzy i na pacjentów, mundurówki....to jest jasne jak słońce na zachmurzonym niebie.
strazacy powinli dostac podwyzki kosztem policji i wojska!!!
bo oni pierwsi jada na miejsce zdarzenia i ostatni je opuszczaja. a wojsko nawet mi sie nie chce pisac o nich jednym slowem zenada
oczywiście że im się należy ciekawe za co za wywiady udzielane dla telewizji widziałem co zrobili dzisiaj na piastowskiej pełen szacun
A może dać im jeszcze więcej przywilejów? Np niech ida na emeryturę po 10 latach.
Nie należy się im podwyżka!!! Tylko lans, a do profesjonalizmu troche brakuje.
Policjanci narażają codziennie, a oni raz w miesiącu bo tyle maja interwencji.
A Ty wiesz , że masz dużo racji...
Coś w tym jest, motłoch da sobie wmówić,że lenie strażacy chcą podwyżek, że bandyci lekarze chcą zagłady pacjentów...
Każdy mądry i wiedzący więcej na konkretny temat dobrze to wie, ale takich w naszym kraju coraz mniej...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!