8lat rządu obecnej władzy +8lat PIS i mamy to co mamy we własnym państwie na własnym podwórku nic nie możemy . Wiosenne wybory czas zmieniać to chore myślenie !
Zapraszam na Bujny, co wieczór moc atrakcji z kominów. Dzisiaj to nawet straż pożarna była w jednym z domów, bo chyba za dużo folii poszło przez komin
Kopciuchy to nie piece tylko ci, którzy w nich palą śmieciami i plastikiem.
Ja się straży miejskiej nie boje, od lat palę starymi oponami po tirach i żadnego mandatu nie dostałem
Jak kogoś nie stać na wymianę pieca to kara kilka tysięcy złotych na pewno przyspieszy zakup nowego kotła.
Przeciez te kontrole to pic na wode.Ostatnio na Sulejowskiej kontrolowali,na ulicy az siwo od dymu,a kontrola nic nie wykazala.
Super chodzi się po ulicach wojska polskiego, jerozolimskiej, placu litewskim i wolborskiej, bardzo można się dotlenić... i uwędzić dymkiem...
Ekologia powinna być przyjemna, dobrowolna, może mądra. Ludzie sami by w nią szli widząc np. korzyści finansowe, wygode. Mnie tym czasem, nie wiem jak wam, kojarzy się ze słowem na ty ry er czyjakośtam -em. Pieniądze zmiasta wydawać na przyjemności czy 'rozwój osobisty' ale nie mam tu na myśli tipsów, musimy przeznaczyć na przeżycie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!