Zamiast się cieszyć ze strawa płynie pełnym nurtem a nie mini wyciekiem to jeszcze narzekanie. Przestańcie zwalczać winę na robotników i rządy. To jest siłą natury i tego nie powstrzyma nikt choćby skały pierdzialy. Cieszcie się ze strawa w asfalcie na Kopernika geodeta nie zrobiła bo pewnie nie każdy wie że pod ulicą jest jej koryto. Jestem z bliskich okolic i u mnie też była ostra pompa, której efekty mogę liczyć w kilkuset złotych ale czy bieganie z parasolka nad newralgicznymi miejscami cokolwiek by pomogło? Cieszcie się ze wam domów nie zalalo i porozmawiajcie o tych którzy stracili stałą burzę cały dobytek swojego życia.
Woda taka wysoka a WOPR nie działa !
A tak na prawdę to firmie odpowiedzialnej za remont należy się
2xkara finansowa za brak umysłu i pogonienie z budowy partaczy , poza tym rachunek do zapłaty od PSP !
LUDZIE!
Tusk pojechał do Głuchołazów w mokasynach!!! Nawet pijarowcy kaloszy mu nie dali.
PS
Kmać, wychodzi na to, ze popieram PIS, co nie jest prawdą.
Ja po prostu NIE POPIERAM głupoty, udawania i bezczelności.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!