Dlaczego Piotrków nie ubiega się o dofinansowania do nowego taboru? Czemu pozwala się na takie zarządzanie komunikacją miejską? Bez żadnej strategii i żadnej dbałości o ochronę środowiska. Jesteśmy 100 lat za... Piotrków stoi w miejscu, a ten kto nie idzie do przodu - cofa się
Może należałoby poprawić układ komunikacyjny a nie wszystkie trasy dworzec PKP i ulica Słowackiego. Po trasie WZ jest brak autobusów a to najlepsza i najkrótsza droga!
W innych miastach komunikacja działa dobrze, Radomsko, Bełchatów oczywiście w Piotrkowie jest źle. Czasami mam wrażenie że w Piotrkowie robią to osoby specjalnie aby zniszczyć to miasto. Wiecie co się robi w korporacjach jak nie ma firma wyników? Dyrektor jest wywalany na zbity i zatrudniany jest kolejny. Moim zdaniem kiepskie zarządzanie, jego nieumiejętność jest powodem słabej kondycji MZK.
Nie podoba się to nie musicie jeździć mzk jak was nie stać, proste i logiczne
Do tego wszystkiego brak klimatyzacji. Nowoczesne autobusy z małymi dwoma okienkami nie schłodzoną wnętrza tymbardziej w takie upały... A bilety drogie. Dlaczego u nas nie możemy jeździć darmo jak w innych miastach? Czy mzk jest tylko dla emerytów?
Jaka jest pensja Stankowskiego? Razy 12 miesięcy i wszystko jasne :)))
Nie jeżdżę MZK-ami zbyt czesto, raz w roku mi sie zdazy, ale z tego co kojaże to bilet kosztuje 2.2 lub 2.4 . Nie naleze do ludzi bogatych i staram sie oszczedzac wiec patrze na kazdy grosz, ale ostatnio sytuacja mnie przymusila i musialem jechac taksowka od ul. Lodzkiej na Belzacka (basen) plus dwie osoby. Za kurs zaplacilem 9,90 zl . Gdybym pojechal Mzka to bym zaplacil ok 7 zl i jeszcze odpowiednio wbic sie w godzine i dojsc kilkaset metrow. Wniosek nasuwa sie sam. Mzka w Piotrkowie jest drogie i nieoplacalne. Mysle ze ta sytuacje mozna zmienic tylko trzeba chciec.
Brawo Marlena, Ty jako jedyna mówisz to co trzeba mówić, a reszta siedzi cicho pod miotła krzysia
przecież paliwo wcale nie zdrożało... niech dyrektor sporządzi do wiadomości publicznych cały kosztorys tych "Strat"
Zapraszam do Bełchatowa. Komunikacja miejska jest darmowa, a autobusy nowoczesne. Można?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!