metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
????? ~????? (Gość)22.10.2019 20:58

Burmistrz Sulejowa jest Posłem? Może jest Senatorem? Pracuje w MSZ? Chyba nie wie, jakie zadania stoją przed Burmistrzem i jakie są jego kompetencje? Co On ma do polityki zagranicznej kraju?

40

do oki ~do oki (Gość)21.10.2019 19:32

Dokonania, drobiazgi: 1. Droga do Łęczna gdyby tam nie było Radnego od Burmistrza to nie wiem czy by już było to co jest, 2. Przystanie ledwo mają rok a zobacz jak wyglądają miejsca wodowania kajaków, 3. Ścieżki rowerowe, o których piszesz - gdzie one są? 4. Plac defilad, tzn Straży - ładny tylko dla kogo? Dla oka? jaka jest jego funkcjonalność w dzisiejszych czasach? 4. Obecna budowa Taraszczyńskiej - Pan robił wszystko byleby nie powstała i gdyby nie interwencja Sarleja tuż przed wyborami, to by jej teraz nie budowali, popytaj Radnych z poprzedniej kadencji. 5 Plac po przedszkolu - ładny fakt, tylko to jest część rewitalizacji, a jak wiesz konkurs był ogłoszony dopiero za czasów Ostrowskiego, wcześniej nie było takich możliwości. 6. Kładka - popytaj wcześniejszych Radnych z kadencji 2006-2010 kto o nią walczył w tamtym czasie, 7.Świetlica przy szkole w Klementynowie - sztandarowy projekt przed wyborczy właśnie się dowiedziałem, że Gmina oddała 500.000zł jakie przyznał Marszałek, ciekawe? Łącznik przy szkolnej sali Gimnastycznej we Włodzimierzowie - kiedy powstanie? Minęła już jedna kadencja i jakoś nic nie słyszę? Nie będę wymieniał budowy sali gimnastycznej szkoły w Uszczynie miała być budowana w tym roku, a kiedy będzie? Dalej mi się nie chce pisać. Pomyśl popytaj a może coś zrozumiesz.

60

berberys ~berberys (Gość)18.10.2019 11:09

Cytuję:
brawo burmistrzu

462 na 597 wszystkich gmin, jeśli chodzi o wskaźniki inwestycyjne w latach 2016-2018.
Taka jest skala "sukcesu" tego burmistrza. Poczytaj chociażby materiał zamieszczony w środę tu, właśnie na tym portalu.

110

oki ~oki (Gość)18.10.2019 07:54

piszcie co i jak chcecie ,ale takiego gospodarza sulejów od bardzo dawna nie miał ,jemu się po prostu chce i widać efekty ,dlatego mimo że kundelki /podgryzają po kostkach / robi swoje i mimo swojej specyficzności zaprowadził porządek tak w gminie jak i wśród pracowników ,brawo burmistrzu

514

kościelny ~kościelny (Gość)17.10.2019 19:22

Czyżby się zaczęło? Czy w Gminie nie ma ważniejszych spraw? Czyżby maskowanie spraw obecnych? Moja propozycja: to może "folksdojczów", którzy spalili budynek Urzędu Miasta w 1945r. już jak byli w Sulejowie Rosjanie też oskarżyć i żądać zwrotu kosztów? Panie Burmistrzu Co Pan na to?

105

gość ~gość (Gość)17.10.2019 17:25

Ostrowski jak zwykle odleciał...

102

Emmo ~Emmo (Gość)17.10.2019 16:04

Ale o co chodzi?? Bo jakiś ni z gruszki, ni z pietruszki ten tekst. Kto, gdzie, kiedy coś takiego powiedział? Co ma zamiar z tym robić, itd... Jakaś wrzutka zrobiona i nie wiadomo o co dalej chodzi??

130

bmx ~bmx (Gość)17.10.2019 15:12

A może panowie przestaliby się zabawiać ludźmi tak straszliwie zamordowanymi, co?

111

pamięć historii ~pamięć historii (Gość)17.10.2019 09:32

A co z gm. Rozprza, czy chociaż się domyślają jakie były straty w ludziach i mieniu na podległych im obecnie terenach, czy tylko w okresie kampanie przedwyborczej składanie wiązanek wystarczy???????????/

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat