Pewnie Pan policjant musiał się pochwalić albo nawet napisał raport. Ha ha .
Tak robią bo później są ordery, odznaczenia pochwały, kasa albo awanse ( potwierdzone). Żenada Panowie mundurowi. Inni ludzie też tak robią ale są skromniejsi
a jak ja piznąłem na glebę to mi nikt nie pomógł - ot nasze społeczeństwo
Dziś też jeden "zemdlał" na Wojska Polskiego około 15! Dość,że korek,strażnik miejski stoi przy nim naciskając go za uchem (na pijaków działa to mega wkurw... bo ból niemiłosierny odczuwają) więc próbował kopać :) .Nagle na sygnale pogotowie do "chorego" jedzie... No nóż w kieszeni się otwiera! Pije się z głową nie z kolegami!
Ludzie ogarnijcie się, miał przejść obojętnie tak jak większość z was? Obrażacie go za postawę godną prawdziwego człowieka a wy macie ból d... ,że ktoś to nagłośnił, po to się pisze takie rzeczy żeby ludzie brali przykład a nie po to żeby mu dać sławę bo nawet nie ma tu imienia tego kto to zrobił. Więcej empatii podczłowieczki.
Ta nie jeden z tych madrali to by poszedl w druga strone i udawal ze nie widzi a dziewczyna by zeszla .Wielcy bohaterowie przed komputerem
Przede wszystkim to pizzermen zadzwonił na pogotowie a policjant tylko dziewczynę przyprowadził
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!