metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pollitra ~pollitra (Gość)14.02.2013 13:42

lubilem i lubie chojnaiaka ale jestem za PIO. musze im przyznac racje.

00

OBSERWER ~OBSERWER (Gość)14.02.2013 12:28

Słyszałem,że do wsparcia szykuje się też Stowarzyszenie Piotrkowskich Kryminalistów z Preziem Waldemarem M.

00

SD ~SD (Gość)14.02.2013 12:15

PIO wspiera STOWARZYSZENIE a nie partia polityczna. STOWARZYSZENIE DEMOKRATYCZNE NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z OBECNOM PARTIĄ STRONNICTWA DEMOKRATYCZNEGO I PROSZE TEGO NIE ŁĄCZYĆ

00

zenek ~zenek (Gość)14.02.2013 11:29

"aha" napisał(a):

Sd to Stowarzyszenie Demokratyczne a pozatym z tego co wiem to PIO niezgodziło by ich wspierała jaka kolwiek partia polityczna

00

bodzio bodzioranga14.02.2013 21:40

"OBSERWER" napisał(a):
Pytanie do pana Stachaczyka (właściciela Strefy FM Piotrków,epiotrkow i Tydzień Trybunalski:
Proszę publicznie odpowiedzieć ile pieniędzy za świadczone usługi wpłynęło na pana konto z Urzędu Miasta i Spółek miejskich za prezydentury:
a/Prezydenta Pola
b/Prezydenta Matusewicza
c/Prezydenta Chojniaka

W imieniu pana Stachaczyka (właściciela Strefy FM Piotrków,epiotrkow i Tydzień Trybunalski:
publicznie odpowiadam ile pieniędzy za świadczone usługi wpłynęło na konto w/w z Urzędu Miasta i Spółek miejskich za prezydentury:
a/Prezydenta Pola: 74 zł
b/Prezydenta Matusewicza: 83 zł
c/Prezydenta Chojniaka: 105 zł

"OBSERWER" napisał(a):
Po udzieleniu odpowiedzi na powyższe pytania Piotrkowienie zrozumieją dlaczego tak mocno angażujecie sie po stronie tzw.PIO

A co na to ci Piotrkowienie? I kto to są ci Piotrkowienie?!

Komentarz był edytowany przez autora: 14.02.2013 21:44

00

zenek ~zenek (Gość)14.02.2013 11:23

"aha" napisał(a):

Sd to Stowarzyszenie Demokratyczne a pozatym z tego co wiem to PIO niezgodziło by ich wspierała jaka kolwiek partia polityczna

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)14.02.2013 11:24

SD ma 7 tys członków w całym kraju :)
Polski Związek Wędkarski 9 tys członków :)
Czekam gdy PIO zacznie wspierać ktoś realny: jeden autorytet albo poważne środowiska.
--------------------------------------------------
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

Komentarz był edytowany przez autora: 14.02.2013 11:25

00

znajomy ~znajomy (Gość)14.02.2013 21:32

Teraz będzie miał problem POBOŻNY rozesłać mieszkańcom nowe decyzje podatku od nieruchomości(to będzie prawdziwy szok dla mieszkańców)jak to zobaczą,a dojdzie jeszcze kolejna petarda(cena wody i ścieków)od 1-go lipca.Oj będzie się działo!!!!!!hahahaha

00

jaki ~jaki (Gość)14.02.2013 10:33

Krawczyński na prezydenta - to chyba kompromisowa kandydatura która zadowoli wszystkich / ocet forever /

00

aha ~aha (Gość)14.02.2013 10:12

SD by zbawiać kraj, jak zwykle podczepia się pod jakieś inicjatywy. A PIO w końcu określa się poglądowo, no to znamy już kierunek. Ja dziękuję.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat