niedługo wybory więc głosujcie na Platformę przez przypadek nazwaną Obywatelską a będzie wam lepiej
Jestem z Tobą Panie młody Ojciec! Co prawda uważam, ze rozwody powinny być zakazane i zlikwidowane w prawodastwie polskim, gdyż cierpią na nich najbardziej dzieci, lecz skoro są to powinny być wyroki sprawiedliwe i równoprawne zgodne z Konstytucją Polski i kodeksami. Polski wymiar sprawiedliwości, szczególnie sądy, a najbardziej sądy rodzinne, są opanowane przez kobiet i to te wojujące, zaślepione feministki dlatego są wydawane wyroki niekorzystne dla rozwodzących się mężczyzn. Bardzo często kobiety są pijaczkami, narkomankami, rozwiązłymi hmmm, jakby to delikatnie ująć.... temperamentnymi dziewojami i im się przyznaje dzieci, które potem patrzą jak ich matki się staczają i brną w zło. A ojciec? Ojciec jest do płacenia alimentów i do kupowania wszystkiego co zarządzi matka, z zero możliwości spotkania się z dzieckiem i utrzymywania kontaktu emocjonalnego i uczuciowego. Tak działa nasze sądownictwo, szczególnie rodzinne. Jestem z Tobą CHŁOPIE, walcz i nie daj się oderwać od swoich genów, bo w połowie dziecko jest również Twoje i Ty powinieneś też mieć możliwość decydowania jak jest wychowywane, leczone i uczone itd. Twoje, córka czy syn. Jechałem tamtędy i widziałem policjantów w radiowozie nękających tego bardzo spokojnego człowieka, spisywali go i chyba kazali zdjąć te transparenty.Wstyd! I to robili faceci facetowi. Być może już niedługo będą w podobnej sytuacji, gdyż w kręgach policyjnych rozwody i walki o dziecko jest większe niż w pozostałej części społeczeństwa polskiego. Bardzo nieładnie. Trzymaj się Facet i nie daj się wrednej matce i ZŁEJ KOBIECIE. Nie miałeś szczęścia trafić na dobrą i rozumną dziewczynę, oj nie miałeś. Mam nadzieję, że jak to zwykle w takich sytuacjach bywa, nie wykasujecie tego wpisu i tym razem cenzury NIE BĘDZIE? Pozdrowienia Wszystkim!
A czemu był rozwód i dlaczego mu odebrano prawo do odwiedzin. No ePiotrków byście zdobyli takie info a nie takei szczątkowe wiadomości
Ps. Popieram walkę ojców o równouprawnienie przy rozwodach :)
Sądy w Polsce powinny być z zdelegalizowane i powołane od nowa!!! Układy układziki ale jak to mówią Temida jest ślepa :(((
Zgadzam się że nasze sądy są feministyczne sam miałem takie doświadczenie dziecko chciało być ze mną udowodniono matce ( która też kochał nasze dzieci i przez wiele lat była dobrą matką i żoną ) nadużywanie alkoholu a RODK składający się z samych pań próbował przyznać opiekę nad dziećmi mojej żonie . Trzymam kciuki za tego TATĘ
Witam - to ja stoję przed tym sądem w imieniu dziesiątków tysięcy polskich ojców, którzy nie ze swojej winy są pozbawiani kontaktu z dziećmi. Dziś 6-ciu policjantów i 2-ch strażników miejskich skonfiskowało mi transparenty. Sąd w tym i ten Wydział Rodzinny Sądu Rejonowego w Piotrkowie Tryb. robią z dzieci półsieroty. W 96% przypadków sądy w Polsce powierzają dzieci opiece matki. Ja nie chcę odebrać dzieci matce, bo wiem, że one jej potrzebuję. Walczę o OPIEKĘ NAPRZEMIENNĄ.
Popieram tego Pana bo facet ma racje ,tutejszy sąd uważa ,ze ojciec jest do placenia alimentów ale do kontaktu z dzieckiem juz nie .Ja posiadam dużą wiedze na temat pracy tego sądu a sedziowie nie dbaja o swoja reputacje ani wymiaru sprawiedliwości .Jak powiedział kiedyś św. pamięci A. Lepper :do sądu w Piotrkowie przychodzi się po wyrok a nie na rozprawe;..Wiem ,ze sa ustawki spraw i jak sie ma dobr kontakty to sprawe przegana sie wygrywa .To jest Polska po 25 latach pseudo-przemian i stalismy sie kajem bezprawia to duzo gożej niz za komuny .Gdzie ta demokracja i praworzadność i sprawiedliwość w tym kraju?
I bardzo dobrze, walcz chłopie o dzieci bo nie ma nic ważniejszego na świecie. Każdy kolejny dzień więcej dla was będzie bardzo ważny.
Nie interesuje mnie powód rozwodu, może zawiniłeś może nie ale dzieci nie mają z tym nic wspólnego, dlatego jeśli czytasz to matko owych dzieci pozwól im się rozwijać spokojnie i pogodnie w tej trudnej sytuacji jaka je nastała.
Odcedź wasze problemy i nie przypisuj ich dzieciom.
Daj ojcu i dzieciom szanse a odwdzięczą się i Tobie.
Powodzenia Dzielny Tato :)
Niestety przykre ale prawdziwe :-( W naszym kraju nader często dochodzi do dyskryminacji ze względu na płeć w sądach rodzinnych oraz instytucjach około-sądowych. Uderza to w rodzica (w Polsce praktycznie zawsze ojca), ale przede wszystkim uderza to w dziecko. Takie zjawisko jest przemocą, a nazywa się ALIENACJA RODZICIELSKA: http://pl.wikipedia.org/wiki/Alienacja_rodzicielska
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!