Połapać się o co chodzi na tym rondzie dla kogoś przyjezdnego,to nie jest takie oczywiste jak dla tych super kierowców,co to komentują.Wiele rond w Polsce widziałem,ale drugiego takiego jak w Piotrkowie chyba nie ma.Władze miasta powinny wreszcie wziąć się za jego modernizację!!!
Niezatrzymywanie się przed znakiem STOP oraz brak sygnalizowania zjazdu z ronda to domena warchołów z EPI !!!!
Epikiller warchole przeczytaj jeszcze raz artykuł,przetrzeźwiej i skomentuj.Albo pij dalej i swoje opowieści o EPI opowiadaj pod budką z piwem.
Witam.Szkoda ze doszlo do tego wypadku.Ale ja osobiscie sie nie dziwie ze sa tam wypadki.Stan tego ronda jest tragiczny.Wladze miasta kilka razy zapowiadaly modernizacje tego drogowego twora.Kiedy to nastapi nikt tego niewie.Oby jak najszybciej.Drogi w miescie sa tragiczne przyklad ul. W.Polskiego.Zadnego planu modernizacji calosci,robienie bez glowy.Ale robia to wielcy fachowcy ,ktorych w tym miescie nie brakuje.
Tu ciągle się wala bo większość kierowców na pamieć jeździ i są tego skutki.Wystarczy pojeździc po mieście i widac ,ze wiekszość na znaki nie zwraca uwagi wcale i jadą na stopie to pod prąd i wszystko jest do czasu
Ale nowina , tam non stop się coś dzieje, jakaś stłuczka albo wypadek.żadna nowość
Coś na tym rondzie STOP widoczny najlepiej w Polsce jest dla niektórych niewidoczny - coś jest nie tak ze znakiem czy kierowcami?
Zauważyłam,że ludziom nie chce się w tym miejscu stawać ,rozpędzają się a potem są efekty.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!