Ja nie widzę różnic między EP,a EPI. I nie będę się kłócić kto jest lepszym kierowcą bo i tu i tu zdarzają się ananasy, a wielu moich znajomych ze wsi jeździ lepiej ode mnie i jestem w stanie to przyznać.
Jak wam chamy nie pasuje miasto,to zakupy robić w wiejskich sklepach typu Groszek czy Dino.
Wszystkim pieniaczom z EP proponuję wybudować dookoła miasta wysoki mur (coś na wzór getta). Może wtedy będziecie zadowoleni jak się ogrodzicie. Chociaż może i nie, bo nawet wasz własny prezydent wam przeszkadza, pomimo że głosowało na niego prawie 70% piotrkowian. Relanium i gasić światło, bo brodzicie po kolana w tym bałaganie absurdu.
Do wszystkich ulubieńców EP: Rozumiem, że duma was rozpiera że mieszkacie w najbiedniejszym mieście w kraju z najniższymi zarobkami? Już nawet podlasie z Białymstokiem na czele jest z zarobkami wyżej w rankingu niż Piotrków. Wystarczy pojechać do Łodzi i zobaczyć co EP wyprawia na drodze, co drugi sobie z rondem lotników nie radzi, nie mówiąc o rondzie solidarności. Na dworcu też EP dało popis zjeżdżając po schodach. Dumni z najbiedniejszego miasta w kraju :)
Piotrków został zawierzony sercu Maryi, więc nie musicie się niczego bać, nawet EPI. Wyborca dobrej zmiany
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!