Spytaj się zarządcy tych ulic, czyli MZDiK-u.
bylem, pytalem, twierdza ze to z oszczednosci... odsylaja do ubezpieczyciela InterRisk, ktory odmawia wyplaty odszkodowania...
jak nie potrafisz jeździć to miej pretensję sam do Siebie bo ja jeżdżę czy dzień czy w nocy to jak widzę dziurę to zwalniam a ty najwidoczniej masz klapki na oczach
To wal z tym do gazet i telewizji, ale nie tych piotrkowskich.
no a ja jak widze to dodaje gazu zeby wjechac jak najszybciej i rozpier***** jak najwiecej w aucie, bo tak lubie... gratuluje sokolego wzroku i zycze oby jak najwiecej takich bezproblemowo przejechanych kilometrow...
To skandal na skalę krajową. We wszystkich cywilizowanych miastach starówka traktowana jest jako dziedzictwo historyczne wymagające szczególnej opieki. W Piotrkowie, pod hasłem usuwania ruder niszczy się jedną z najciekawszych ulic miasta, docenioną m.in. przez Holland, Kassovitza. Przychodzą mi na myśl słowa - (...) Miałeś, chamie, złoty róg
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!