metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga17.05.2012 11:07

"szczawik" napisał(a):
jak mozna zostawic na noc droge posiekana jak ser i nie postawic znakow?!

Spytaj się zarządcy tych ulic, czyli MZDiK-u.

00

szczawik szczawikranga17.05.2012 11:50

"Piotrkowianin" napisał(a):
Spytaj się zarządcy tych ulic, czyli MZDiK-u.

bylem, pytalem, twierdza ze to z oszczednosci... odsylaja do ubezpieczyciela InterRisk, ktory odmawia wyplaty odszkodowania...

00

elBandito ~elBandito (Gość)17.05.2012 14:29

"szczawik" napisał(a):

jak nie potrafisz jeździć to miej pretensję sam do Siebie bo ja jeżdżę czy dzień czy w nocy to jak widzę dziurę to zwalniam a ty najwidoczniej masz klapki na oczach

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga17.05.2012 21:23

"szczawik" napisał(a):
bylem, pytalem, twierdza ze to z oszczednosci... odsylaja do ubezpieczyciela InterRisk, ktory odmawia wyplaty odszkodowania..

To wal z tym do gazet i telewizji, ale nie tych piotrkowskich.

00

szczawik szczawikranga18.05.2012 00:53

"elBandito" napisał(a):
jak nie potrafisz jeździć to miej pretensję sam do Siebie bo ja jeżdżę czy dzień czy w nocy to jak widzę dziurę to zwalniam a ty najwidoczniej masz klapki na oczach

no a ja jak widze to dodaje gazu zeby wjechac jak najszybciej i rozpier***** jak najwiecej w aucie, bo tak lubie... gratuluje sokolego wzroku i zycze oby jak najwiecej takich bezproblemowo przejechanych kilometrow...

00

Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)10.06.2012 08:59

To skandal na skalę krajową. We wszystkich cywilizowanych miastach starówka traktowana jest jako dziedzictwo historyczne wymagające szczególnej opieki. W Piotrkowie, pod hasłem usuwania ruder niszczy się jedną z najciekawszych ulic miasta, docenioną m.in. przez Holland, Kassovitza. Przychodzą mi na myśl słowa - (...) Miałeś, chamie, złoty róg

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat