metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
BLEKI BLEKIranga29.06.2012 11:56

Kiedyś widziałem maszynę do "Odwracania kota ogonem" - właśnie to robi starosta piotrkowski. Niech lepiej posprząta własne śmieci. Są rzeczy gorsze od poświadczania nieprawdy - nieprawdaż?

00

P51 ~P51 (Gość)29.06.2012 12:43

"BLEKI" napisał(a):
Kiedyś widziałem maszynę do "Odwracania kota ogonem" - właśnie to robi starosta piotrkowski. Niech lepiej posprząta własne śmieci. Są rzeczy gorsze od poświadczania nieprawdy - nieprawdaż?

Tiaaa...
Najlepszą metodą obrony jest atak... ;->

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)29.06.2012 14:52

Ile lat ten Cubała jest przy korycie? czy nie czas to zmienić? to taki grzesiu lato,ryj przyspawany do koryta.

00

Jeszcze jeden!!!!!!!!!!!!!!!! ~Jeszcze jeden!!!!!!!!!!!!!!!! (Gość)29.06.2012 15:08

A Wójt jak lewe podpisy fałszował to mu udowodnili czy nie bo dalej ma władze w Aleksandrowie?

00

swan ~swan (Gość)29.06.2012 21:21

Niech starosta porówna swoje osiągnięcia z osiągnięciami wójta z Aleksandrowa.nie jestem z tego terenu ale często tam bywam i obserwuje zmagania wójta w tej biednej gminie.Może starosta przejechał by się drogą powiatową z Jaksonka do Przedborza i Czermna.Z tego powodu powinien ze wstydu się spalić,tam dokładnie widać gdzie kończy się Łódzkie a zaczyna Świętokrzyskie.

00

stary ~stary (Gość)29.06.2012 22:57

Wez się starosto za drogi powiatowe!!! bo dla Gminy Aleksandrów nie zrobiłes nic ani kawałka a nie czepiaj się wójta.Starosta tylko dba o te gminy co wójtami sa jego koledzy a Aleksandrów?Zapraszamy na jagody do Skotnik to zobaczysz Pan drogi w jakim są stanie!!!

00

jasiu ~jasiu (Gość)30.06.2012 09:48

Panie starosto!A gdzie obiecany lunapark na Bugaju?Żyd pana na manowce wyprowadził?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga30.06.2012 10:44

"jasiu" napisał(a):
Panie starosto!A gdzie obiecany lunapark na Bugaju?Żyd pana na manowce wyprowadził?

A co ma starosta powiatu piotrkowskiego do Bugaju, który znajduje się na terenie Piotrkowa Trybunalskiego, czyli w innym powiecie - grodzkim?

00

jasiu ~jasiu (Gość)30.06.2012 18:06

"Piotrkowianin" napisał(a):

Sorry nie wiedziałem,że Piotrków to metropolia i ma dwie władze.U mnie na wsi też jest sołtys i sołtysowa.

00

J23 ~J23 (Gość)30.06.2012 18:06

A co zrobił tulipan do powiatu - nic dobrego Jest to nieudacznik

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat