Tak słyszałam i nie trzeba mnie pouczać.A co do krzyczenia to jeszcze niewiesz jak potrafię krzyczeć.
To po "jakiego grzyba" taki Radny?
Mama, P51 ma rację - i posłuchaj przychylnych Ci ludzi, a nie ich jeszcze zrażasz do naszej sprawy.
~mieszkaniec gminy to z tego co myślimy to osoba piastująca funkcję, broniąca obecnej władzy, kiedyś wpisywała się pod innym nickiem. Jeśli o konkrety ,,mieszkańcu" chodzi to ,,~ktos" już wpisał tu konkret, a o wielu innych koligacjach mieszkańcy też wiedzą. Lista nie jest krótka.
Niestety się mylisz. Nie piastuję żadnej funkcji w tej gminie i nie mam interesu bronić obecnej władzy. Zawsze wpisuje się na to forum tym nickiem. Konkret, który padł na tym forum nie stanowi problemu władzy. To, że ktoś zatrudnia członków rodzin jest wysoce nieetyczne ale legalne. Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej niż to co jest powszechnie wiadome.
masz kogoś konkretnego na myśli?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!