metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mama ~Mama (Gość)04.06.2012 22:05

"P51" napisał(a):
~P51 (Gość)
wczoraj, 20:46
Do MAMA'y :
Ktoś Ci to musi powiedzieć: osób krzyczących w internecie wielkimi literami nikt nie bierze poważnie...Nawet jak mają rację...
Słyszałaś coś o netykiecie...?

Tak słyszałam i nie trzeba mnie pouczać.A co do krzyczenia to jeszcze niewiesz jak potrafię krzyczeć.

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)05.06.2012 09:45

"spolecznik" napisał(a):
Bo to jest sklep Radnego Gminy, a ten nie bardzo lubi się mieszać w sprawy miasta i mieszkańców, On dba o swoje interesy...

To po "jakiego grzyba" taki Radny?

00

Sonny Boy Williamson ~Sonny Boy Williamson (Gość)05.06.2012 09:51

"Mama" napisał(a):
Tak słyszałam i nie trzeba mnie pouczać.A co do krzyczenia to jeszcze niewiesz jak potrafię krzyczeć.

Mama, P51 ma rację - i posłuchaj przychylnych Ci ludzi, a nie ich jeszcze zrażasz do naszej sprawy.

00

dociekliwy ~dociekliwy (Gość)05.06.2012 09:54

~mieszkaniec gminy to z tego co myślimy to osoba piastująca funkcję, broniąca obecnej władzy, kiedyś wpisywała się pod innym nickiem. Jeśli o konkrety ,,mieszkańcu" chodzi to ,,~ktos" już wpisał tu konkret, a o wielu innych koligacjach mieszkańcy też wiedzą. Lista nie jest krótka.

00

mieszkaniec gminy ~mieszkaniec gminy (Gość)05.06.2012 15:18

"dociekliwy" napisał(a):
mieszkaniec gminy to z tego co myślimy to osoba piastująca funkcję, broniąca obecnej władzy, kiedyś wpisywała się pod innym nickiem. Jeśli o konkrety ,,mieszkańcu" chodzi to ,,~ktos" już wpisał tu konkret, a o wielu innych koligacjach mieszkańcy też wiedzą.

Niestety się mylisz. Nie piastuję żadnej funkcji w tej gminie i nie mam interesu bronić obecnej władzy. Zawsze wpisuje się na to forum tym nickiem. Konkret, który padł na tym forum nie stanowi problemu władzy. To, że ktoś zatrudnia członków rodzin jest wysoce nieetyczne ale legalne. Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej niż to co jest powszechnie wiadome.

00

społecznik ~społecznik (Gość)05.06.2012 21:49

"dociekliwy" napisał(a):
~mieszkaniec gminy to z tego co myślimy to osoba piastująca funkcję, broniąca obecnej władzy, k

masz kogoś konkretnego na myśli?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat