tak nie powinno być , blokować powinni tych którzy odpowiadają za taki stan rzeczy ( brak obwodnicy )
I jak zwykle kierowcy poszkodowani. Ruch blokowany był na 20 min a auta były puszczane przez 2 min to max.
A Chojniak jak zwykle nabrał wody w usta i uciekł przed problemem na urlop.
To jest najlepszy z możliwych w tej chwili sposób w Polsce. Żadne inne metody nie odniosą skutku. Można przeżyć te trochę czasu, sam jestem kierowcą i nie płaczę. Solidaryzuję się z mieszkańcami Bełchatowa i okolic.
racja blokowac ....ci u wladzy niech wiedza ze maja robic tak jakchce lud...
Jako Piotrkowianin daj zgodę na tranzyt obok twojego mieszkania- domu. To dobrze, że Chojniak chroni mieszkańców przed problemami władz innych miast. Ja nie chcę ciężarówek w mieście!!!!!!
Szanowny Panie starosto osobiście uważam ,że tymi protestami karzecie zwykłych ludzi co korzystają z tych dróg bo nie mają innego wyjścia. Myślę że należałoby zablokować parkingi i stanowiska pracy w gmachu Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad w Lodzi.
Trzeba radnego Dziemdziore wysłać. Załatwił remont ulicy w PT to i z obwodnicą Bełchatowa załatwi.
Powinni zablokować na 2 godz.i nie przepuszczać nikogo oprócz pojazdów uprzywilejowanych, może to by poskutkowało.
Daję zgodę na tranzyt ul. Łódzką przed domem Chojniaka, który przez tyle lat nic nie zrobił w sprawie rozwiązania problemu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!