Za co został nagrodzony Dyrektor z Wolborza, za rozwalenie szkoły, o pomstę do nieba trzeba wzywać, szkoła która była jedną z lepszych zniszczono. Mógłby wrócić i ze zgliszcz podnieść szkołę Pan Szulc - szkołą tętniła życiem> czy jest ona przygotowana do otwarcia szkół branżowych ( dawniej rolnicza i samochodówka)- starzy uczniowie załamują ręce o co w tej szkole chodzi czy jak w naszej Polsce jest chętka na obiekty....
widać nagrodzona polonistka ocenia ortografie- a jak wyniki matur w Szydłowie , zapewne czołówka kraju.
Bo pan Szulc jest najlepszym "panem" w Wolborzu. Co ja mówię w Wolborzu... w powiecie, w Polsce, na świecie! W szkole nigdy nie brakowało cyt. "pinindzy", zwłaszcza dla dyrektora i jego zaufanych. Kontroler z NIK bardzo się dziwił. Szkoła owszem tętniła, ale aferami. Xxl - to se ne vrati. I chwała Bogu, a ty nie pisz o rzeczach, o których nie masz pojęcia!
I dobrze zrobili ci dwaj starostowie że dali zdolnym dzieciom trochę kasy, ale dlaczego mi nie dali? Mam tylko 500 plus hehe
Nagroda po miesiącu pracy? Skandal { To przykład na łamanie prawa i rozbój w biały dzień. Nie wierzę, że w regulaminie, jest zapis, że nagrodę przyznaję się z góry za nieprzepracowany rok szkolny. Staczamy się na samo dno!!!
Radzę dotrzec do źródła. Nowa Dyrekcja ZSP w Szydłowie owszem wyróżniona ale... listem gratulacyjnym. Najpierw sprawdzic - potem gadać.
Oj, ludzie ludzie .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!