metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
xxl ~xxl (Gość)13.10.2016 14:04

Za co został nagrodzony Dyrektor z Wolborza, za rozwalenie szkoły, o pomstę do nieba trzeba wzywać, szkoła która była jedną z lepszych zniszczono. Mógłby wrócić i ze zgliszcz podnieść szkołę Pan Szulc - szkołą tętniła życiem> czy jest ona przygotowana do otwarcia szkół branżowych ( dawniej rolnicza i samochodówka)- starzy uczniowie załamują ręce o co w tej szkole chodzi czy jak w naszej Polsce jest chętka na obiekty....

94

brawo ~brawo (Gość)13.10.2016 21:28

widać nagrodzona polonistka ocenia ortografie- a jak wyniki matur w Szydłowie , zapewne czołówka kraju.

71

wolborski rzygolo ~wolborski rzygolo (Gość)13.10.2016 22:38

Bo pan Szulc jest najlepszym "panem" w Wolborzu. Co ja mówię w Wolborzu... w powiecie, w Polsce, na świecie! W szkole nigdy nie brakowało cyt. "pinindzy", zwłaszcza dla dyrektora i jego zaufanych. Kontroler z NIK bardzo się dziwił. Szkoła owszem tętniła, ale aferami. Xxl - to se ne vrati. I chwała Bogu, a ty nie pisz o rzeczach, o których nie masz pojęcia!

81

j23 ~j23 (Gość)13.10.2016 23:25

Tulipan coty Stachu zwariowałe

11

Henko ~Henko (Gość)14.10.2016 07:03

I dobrze zrobili ci dwaj starostowie że dali zdolnym dzieciom trochę kasy, ale dlaczego mi nie dali? Mam tylko 500 plus hehe

31

miara ~miara (Gość)13.10.2016 22:02

Nagroda po miesiącu pracy? Skandal { To przykład na łamanie prawa i rozbój w biały dzień. Nie wierzę, że w regulaminie, jest zapis, że nagrodę przyznaję się z góry za nieprzepracowany rok szkolny. Staczamy się na samo dno!!!

81

okok ~okok (Gość)15.10.2016 00:25

Na nagradzaniu uczniów należało skończyć. Dalej to już teatrzyk.

33

obserwator ~obserwator (Gość)15.10.2016 09:32

Radzę dotrzec do źródła. Nowa Dyrekcja ZSP w Szydłowie owszem wyróżniona ale... listem gratulacyjnym. Najpierw sprawdzic - potem gadać.
Oj, ludzie ludzie .

51

A. ~A. (Gość)18.10.2016 14:15

A który to TW "Olsza"???

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat