Radzę dotrzec do źródła. Nowa Dyrekcja ZSP w Szydłowie owszem wyróżniona ale... listem gratulacyjnym. Najpierw sprawdzic - potem gadać.
Oj, ludzie ludzie .
Nagroda po miesiącu pracy? Skandal { To przykład na łamanie prawa i rozbój w biały dzień. Nie wierzę, że w regulaminie, jest zapis, że nagrodę przyznaję się z góry za nieprzepracowany rok szkolny. Staczamy się na samo dno!!!
I dobrze zrobili ci dwaj starostowie że dali zdolnym dzieciom trochę kasy, ale dlaczego mi nie dali? Mam tylko 500 plus hehe
Bo pan Szulc jest najlepszym "panem" w Wolborzu. Co ja mówię w Wolborzu... w powiecie, w Polsce, na świecie! W szkole nigdy nie brakowało cyt. "pinindzy", zwłaszcza dla dyrektora i jego zaufanych. Kontroler z NIK bardzo się dziwił. Szkoła owszem tętniła, ale aferami. Xxl - to se ne vrati. I chwała Bogu, a ty nie pisz o rzeczach, o których nie masz pojęcia!
widać nagrodzona polonistka ocenia ortografie- a jak wyniki matur w Szydłowie , zapewne czołówka kraju.
Za co został nagrodzony Dyrektor z Wolborza, za rozwalenie szkoły, o pomstę do nieba trzeba wzywać, szkoła która była jedną z lepszych zniszczono. Mógłby wrócić i ze zgliszcz podnieść szkołę Pan Szulc - szkołą tętniła życiem> czy jest ona przygotowana do otwarcia szkół branżowych ( dawniej rolnicza i samochodówka)- starzy uczniowie załamują ręce o co w tej szkole chodzi czy jak w naszej Polsce jest chętka na obiekty....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!