Czas na małgośkę ? „Prokuratura Okręg. w Wa-wie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko Marcie L. między innymi za znieważanie policjantów i spowodowanie zagrożenia epidemicznego w związku z organizacją zgromadzeń w trakcie pandemii. To efekt zawiadomienia złożonego przez prawników Ordo Iuris – poinformował mec. Bartosz Lewandowski z Ordo Iuris.
Takich osób się nie zamyka,szarych ludzi jedynie i nic i tym się nie nowi
Niech wszystko ulozy się dobrze przedewszystkim dla osoby pokrxysdxonej .Dużo zdrówka i szybkiego powrotu. Pan Starosta niech się nie martwi bo każdego to może spotkać i naprawdę mu współczuję. Ponadto Ci wszyscy życzący źle to po prostu są Baranami.
Los się zemścił za wszystkie krzywdy, które wyrządził ludziom. To jest zły człowiek i do tego karierowicz.
Może trochę pokory nabierze. Moje spotkania z panem starostą - różne miejsca i niestety te same doświadczenia: w małej miejscowości podczas lokalnego święta, pan starosta stał dokładnie pośrodku parkingu przygotowanego dla gości i ani myślał przepuścić samochody chcące wjechać na przeznaczone do tego miejsce. On będzie ustępował??? Mroził wzrokiem kierowców chcących wjechać na parking i stał dalej. Potem przemawiał do ludzi wdzięcząc się i domagając uwagi, po czym, gdy rozpoczęły się lokalne występy, przygotowane z myślą o tym oficjelu, najzwyczajniej w świecie olał występujące dzieci, zespoły ludowe etc. i poszedł "na michę". Bardzo nieładne zachowanie. Kolejne moje spotkanie w innej miejscowości - wąskie przejście zagrodzonym częściowo chodnikiem. Młodsi przepuszczają starszych, mężczyźni przepuszczają kobiety itd. Ale kultura nie dotyczy pana starosty. A jakże! Głowa do góry, brzuch przodem i ani myśli kogokolwiek przepuścić. Zostałam zepchnięta na ulicę przez oficjela. Aż mój mąż skwitował : co za buc! Dlatego wcale mnie nie dziwi powyższe wydarzenie z udziałem tego przeświadczonego o swojej wyższości pana. W pewnej książce bardzo trafnie takie zachowania tych, którym władza uderza do głowy, określono - nie przeszedł próby fanfar. Pan starosta nie przeszedł!
Powinien dla dobra sprawy dobrowolnie się przyznać, ale gdzie tam takie panisko się przyzna - liczna minusów pod artykułem o jego ślubie to nie przypadek
Jeżeli sąd uzna go za winnego utraci stanowisko starosty. Ciekawe jak to się skończy?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!