Suweren się cieszy, że w przyszłości nie znajdzie sprawiedliwości w pisowskim sądzie, jeżeli wystąpi w spór z władzą, bo przecież wtedy wyroki będą pisane na Nowogrodzkiej. Już teraz wiem dlaczego były rozbiory i Polski na mapie nie było ponad 100 lat. Tak dalej suwerenie, chociaż ja bym go jednak inaczej nazwał, bardziej dosadnie.
Skoro macie rację to dlaczego was tak "dużo"? Potomkowie sowietskich pachołków.
Tłumy jak zwykle żeby wiedzieli jeszcze co tu chodzi to jest protest dla protestu
Pani Pin... Odkąd straciła stanowisko koordynatora biura poselskiego Doroty Rutkowskiej i Joanny Skrzydlewskiej to protestuje przeciwko wszystkiemu....
Wyjdzmy z UE i nato, bądzmy podmiotowi, nikt nam przeciez nie bedzie nic narzucał... daje 2 miechy i bedziemy łyknięci przez Rosje....
Komitet obrony złodziei "pendrajwuf i banknotuf pienćdziesiencio złotowych" się zebrał aby bronić "prawożondności roztargnionych swojom cienżkom pracom sendziuf" Jak to powiedział Wasz Guru powinno się i Was "wypałować" jak on nakazał pałować protestujących przeciw legalnej władzy!
Oj tępe istoty , dziś kłamca morawiecki pokazał klasę w PE, dzięki pis stajemy się zaściankiem, jesteśmy na pierwszych stronach gazet na całym świecie,tylko że to nie są przychylne komentarze.Mam nadzieję, że pis się kończy.pozdrawiam chory elektorat pis
wpisywać nazwiska tych rrrryjóffff co na zdjęciach rozKODujemy kto jest kim i czym się w życiu zajmował precz z POwską propagandą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!