metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zzz ~zzz (Gość)02.03.2015 10:01

poczta ma jakos usług na marnym poziomie dlatego traci klientów. wyslanie paczki poczta sie nie opłaca bo nigdy nie ma pewnosci kiedy dojdzie, tanio wcale nie jest a listonosze nosza awiza zamiast przesyłek.a teraz jeszcze mniej uwagi bedzie poswiecone na doreczanie przesyłek bo beda spisywac liczniki. chora polityka.

20

oki123 ~oki123 (Gość)02.03.2015 21:08

ok

20

Pirx ~Pirx (Gość)02.03.2015 23:02

Kiedyś uważałem, że socjalizm to durny system! Ale nasz tzw. kapitalizm bije go na głowę!

20

kolega ~kolega (Gość)03.03.2015 20:24

sklave - u Ciebie na pewno nikt nie odczyta licznika, koszty za telefon i tak poniesiesz, gwarantuję. więc się Przemku nie denerwuj.

12

luka ~luka (Gość)05.03.2015 22:37

Panie Baranowski zapraszam do odczytu gazomierzy z torbą pełną listów, błąkaniu się z pieniędzmi po ciemnych piwnicach. Jak można być tak obłudnym i zakłamanym? Jacy koordynatorzy, jacy przeszkoleni ludzie. Nie potraficie nawet wyposażyć ludzi w standardowe klucze do otwierania skrzyń z licznikami. Panie Baranowski proszę się obudzić i nie bredzić. Może pora się przyjrzeć na czym polega praca listonosza i czym ma się zajmować Poczta Polska. A może niech tabuny pseudo menadżerów zatrudnionych w poczcie zajmą się odczytem liczników gazowych, jak i elektrycznych , wtedy może nie mieliby czasu na wymyślanie rzeczy szkodliwych dla przedsiębiorstwa.

120

Draio ~Draio (Gość)13.04.2015 10:40

Nie powinni odczuć różnicy?A jak nazwać błędy w odczytach robione przez listonoszy i wpisywanie uznaniowych stanów .Mojej znajomej mieszkającej za granica nie korzystającej z gazu wpisali stan prawie za 200 zł.

20

benek ~benek (Gość)01.03.2015 12:15

Eeeee to jak to jest w łapę poszło i wygrała poczta, a dopiero po wygraniu dowiaduje się tj. zaznajamia z materią jak odczytywać, spisywać itd. stan licznika ?
To tak jakby rodzice w porozumieniu z teściami przyszłymi wybrali żonę. Piękna z twarzy, a w środku już gorzej.
Polska układzików.

40

Wiem ~Wiem (Gość)27.01.2017 07:45

Już nie listonosze od lutego tego roku nowa zewnętrzna firma tym się zajmie poczta zrezygnowała ;)

20

Alaska69p ~Alaska69p (Gość)01.03.2015 09:34

Na Mieszka I klatka pierwsza przyszedł jakiś młody człowiek pokazał jakiś świstek papieru wydrukowanego może przez siebie bez zdjęcia bez pieczątki twierdzi ze jest z gazowni i puka do ludzi prosząc o klucz do skrzynek od gazomierzy (o losie!) ,a potem podejrzewam że o drabinę i może latarkę ,to coś jest nie tak ,kilka dni wcześniej PGNIG kazała dzwonic i podać stan licznika , .Przepędziłem Chwasta.

90

upafupa ~upafupa (Gość)12.02.2017 16:52

Gdzie kupic kluczyk do szafki gazowej? Ten kwadratowy kluczyk do szafki, gdzie ja mogę kupic?

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat