Ala jaja! Jak bym słyszał prezydenta Chojniaka. Ludzie, nie głosujcie na Chojniaka ani na Prawice Razem i nie głosujcie na Masiarka i PiS. Czy nie ma lepszych? Piotrków potrzebuje lekarza! A może zagłosujmy na Marka Pazura z PSL? Jest przecież marszałkiem sejmiku wojewódzkiego.
To ja bym już wolał na Czarka Pazura z Niewiadowa!
Nie, no, ale heca z tym malowaniem starej siatki, to już naprawdę pogrążająca żenada dla kierownictwa magistratu.
Szkoda mi tylko jednego z wiceprezydentów, że dał się w to wkręcić, bo to mądry gość, wysokiej klasy fachowiec, z dobrą opinią i zwyczajnie porządny człowiek.
Myślę, że w głębi duszy ciężko żałuje swej decyzji.
W każdym razie - jemu jednemu, naprawdę współczuję.
Czy chodzi Ci o tego byłego speca od demontażu MZGK, czy o byłego komendanta straży miejskiej z pobliskiej gminy?
Dobrze,ze urzędnicy z maszego magistratu nie kolegują się z tymi z Tarnowa:
Marek Mazur to osoba mocno pomagająca Chojniakowi w promowaniu się na nową kadencję.I nie jest żadnym marszałkiem a tylko albo w jego przypadku aż przewodniczącym sejmiku województwa łódzkiego
co wy chcecie remontowac ?Siatke ktora pamieta czasy wojny?Co pospawacie ja ?He he , ci inzynierowie Miasta to ladni kretyni ciekawe za ile kupili swoje papiery ? albo kto po znajomosci i za ile wrzucil ich na stolki , ???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!